| Pana cand | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
delicios
| Subiect: Pana cand Lun Iul 19, 2010 3:55 am | |
| Mai fratilor pana cand sa mai indur mai injuraturile lui Hash ? Mai copile tu ce ai frate vb unora de pe sv ai fost molestat cand erai mic .... ai cazut in cap ? ce ai patit mai copile ?
Si am si eu o intrebare de unde are el ADMIN lui bombonik ? Si de unde pana unde imi da el mie ban ma ?
Dimineata o sa va pun si pozele cu limbajul lui foarte adecvat .... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Pana cand Lun Iul 19, 2010 4:55 am | |
| Pai pana maine copilas ( cand nu o sa mai ai admin ) . Promit eu :> De maine esti player > < Si adminu lu bombonik il am de la dansa :X...Ptr ca deoarece ma tineai numai in banuri si am crezut ca e cv cu imunitatea dar defapt e o prostie la comanda amx_addban si admini se pot bana intre ei .Si nu am inceput eu sa dau ban :> , tu pustana , oricum de maine o sa duci doru de adminu asta > < Si cu pozele , iti poti face un album de familie ceva , sa iti aduci aminte de mn :X . Atata timp cat ma juri de rasa eu normal ca incep sa te fac in toate felurile (te-as injura si aici dar tinand cont ca pe forum sunt ff stric cu limbaju [neah]). Ce te penetreaza pe tine grija daca as fi "tigan" , esti rasist puisor ?:> Hai kiss my ass ca de maine te muti pe alt server daca ma deranjezi ca player . |
|
| |
Eroul
| Subiect: ptru delicios Lun Iul 19, 2010 5:28 am | |
| Domnule "admin Delicios" la cate abateri ai tu p forum shi p serverul asta dupa parerea mea hash shi oricare altu(anarky shi ku el ai avut conflicte) ar trebui sa te bage in origini shi sa te scoata de sute de ori sfatul meu e simplu : "dak ai admin ku bani shi suferi de el dute frate la psiholog itzi rezolva problemele shi asha o satzi faci shi o viatza sociala kt de kt ( at a e 0 pna akm motivul :CS) ,dar dak totushi te hotarasti k nai nev de societate , k csu e viatza ta atunci fii frate cel mai bun ( nu cu cheaturi ,scripturi etc kum esti obisnuit) ,shi fii shi unu din adminii exemplari ,RESPECTA REGULAMENTUL k de aia e fakut " Cam atat am avut de spoos
Bafta multa shi viatza lunga
P.S: Appo cred k ar trebui sa alegi societatea k p cs nu potzi sa f...i nimic eventual o l..a bye bye respect hash | |
|
| |
delicios
| Subiect: Re: Pana cand Lun Iul 19, 2010 12:46 pm | |
| Eroul tu ai putea sa faci cale intoarsa si sa pleci tu esti pe dinafara de ce se intampla si Hash crezi ca eu ma joc datorica adminului ? Tu poti sa ai si mama adminului niciodata nu o sa stii sa joci si sa te comporti ... Dar ce sa ii ceri unui copil | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Pana cand Lun Iul 19, 2010 9:09 pm | |
| Mai delicios ma , nu ma intereseaza cum ce joci , dar din moment ce numai ai admin si pss daca ai zis zbori flacau> < |
|
| |
delicios
| Subiect: Re: Pana cand Lun Iul 19, 2010 9:11 pm | |
| Hai poti sa te si Juri ? Pustiule ar trebui sa stai in banca ta prea mare importanta iti dai si tu esti decat un tanc .... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Pana cand Lun Iul 19, 2010 9:13 pm | |
| Daca vrei sa te umplu de samanta in gura , da-mi id . Nu te inveselesc pe forum . App ce pnm scri ma acolo? ..Am inteles ideea dar ff greu de descifrat .
Ultima editare efectuata de catre Hash in Lun Iul 19, 2010 9:15 pm, editata de 1 ori |
|
| |
delicios
| Subiect: Re: Pana cand Lun Iul 19, 2010 9:14 pm | |
| Tu te vezi ma ce inapoiat mintal esti ? ca si pe sv ai injurat singur 30 min pe d2 si nu te-am bagat in seama ... tu nu vezi ca esti batut in cap ? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Pana cand Lun Iul 19, 2010 9:17 pm | |
| Ba da-mi un msg cu id tau , sa mori tu in puscarie daca te voi injura , decat vorbim .PROMIT! |
|
| |
delicios
| Subiect: Re: Pana cand Lun Iul 19, 2010 9:19 pm | |
| cu tine nu mai am ce discuta am crezut ca te-ai schimbat acum 2 zile dar se pare ca pe zi ce trece esti mai prost | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Pana cand Lun Iul 19, 2010 9:22 pm | |
| Chiar asa ma ...Ai crezut tu asta ...Trist ma , ptr ca cu cei ca tine nu ma voi schimba niciodata > <... Bun , eu sunt prost :>...Dar tu de cate zile nu ai mai fost hranit? Ultima oara iti spun . LIMBAJU PE FORUM ca te zbor . |
|
| |
delicios
| Subiect: Re: Pana cand Lun Iul 19, 2010 9:22 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Pana cand Lun Iul 19, 2010 9:24 pm | |
| Am lasato pe a ta mama cu un plod :X... Credeam ca am un baietel ok , dar cand ma uit la tine imi vine sa te indes inapoi in pantecu mati. |
|
| |
WIZz! Moderator
Mesaje : 294 Puncte : 5576 Data de inscriere : 29/06/2010 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
Foaie de personaj CV:
| Subiect: Re: Pana cand Mar Iul 20, 2010 4:23 am | |
| e gata ma subiectu asta? SUBIECT INCHEIAT ! pe viitor incercam sa evitam orice alt subiect de genu asta | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pana cand | |
| |
|
| |
| Pana cand | |
|