| Salut si mi-a parut bine :) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
vasilicasmenaru
| Subiect: Salut si mi-a parut bine :) Sam Aug 07, 2010 12:06 pm | |
| Deci eu care este eu )...Vasilica smenaru sunt Hash . Hai sa va spun de ce am facut acest circ ieri pe server. Eu m-am lasat de cs , voi stiati ca joc pe hns dar defapt numai jucam deloc. Am fost deranjat de unele fapte dupa acest server si dasta am renuntat si la cs. Treburi mai murdare ca pe acest server nu am gasit nu gasesc si nu voi gasi.Totu e pe invers aici , de neinchipuit. Prima faza care m-am urcat pe pereti a fost cu delicios si micro^bule (unu si acelasi) . Exe daca nu vroiai sa ii scoti adminu nu trebuia sa faci dastea , imi ziceai direct si gata. 2 a fost cu co-owneri , shk4cs , dupa cat va ajutat l-ai facut un "rahat de 2 bani" , pe urma a fost Srk. , inca unu ce a incercat sa ajute dar la fel sa intamplat , sa dus pe p**a din motive banale (ca a puso pe mami si bombonik maresal) , frate v-am vazut decat la inceput pe server , daca nu puteti sa va ocupati de el , lasatii pe alti care isi pierde timpu ajutandu'va so faca.3 ca am parola schimbata pe forum (wtf , ce inseamna asta).4 ca voi ca si owneri nu faceti absolut nimic , deci nimic.Cine a fost baiatasi si a vrut sa va ajute ia-ti dat spre "adoptie".Va dau un exemplu (eroul...are 3 cereri de admin , omu are 18 ani nu 15 [danii ))] frate stie cei ala un admin stie ce tre sa faca un admin ) asa...sunt multe cazuri la cereri admin care pun pariu ca nici nu v-ati obosit sa aruncati o privire , la fel si la reclamatii (nu se iau masuri). Sunteti 5 owneri )) lol (-eXe- mami bombonik zeus si Anarky)...Dintre toti doar pe Anarky il vad mai activ , ca joaca si mai isi da si cu parerea , ceilalti ptr ce sunt :-?...Voi stiti ce se intampla , se zice sa iti speli rufele in familie dar daca nu stiti aici toti sunteti o familie (ma refer la admini si la owneri)...Sunt sigur ca nu se va obosi unu dintre owneri sa citeasca acest post dar in fine. Sper sa aveti succes in ce faceti sa fiti o comunitate sa va mariti. Am respect ptr unii dintre voi si cu unii voi tine legatura.De unii imi este scarba. Hai v-am pupat ...Succes si spor la fraguri si sper (doar sper[nu ca se va intampla]) sa se schimbe lucrurile pe aici... Salut ! | |
|
| |
scooby_nebunu
Mesaje : 30 Puncte : 5276 Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Salut si mi-a parut bine :) Sam Aug 07, 2010 12:17 pm | |
| Nu se va schimba nimic pe aici cum ai mentionat mai sus...IN 1 rand esti praf te corectez eu ...eu cu mami daca dai amx_who santem creatorii serverului ,2. owneri sant doar 3 oameni ZeuS,Bombonik si cel mai special cum ai zis tu si te aprob Anarky si sper sa fie k cu el...Si in legatura cu Shk4cs si cu srk mai ales srk eu nam cuvinte cat de .... si sa revenim la Shk4CS NUMI ZII MIE CAT MA AJUTAT OMULETUL ALA PE MNE CA SUNT COSTIENT DE ASTA DAR ASTA E DOAR TREABA MEA SI A LOOI SI SA STI CA NU MAM CERTAT CU EL AM FOST DE COMUN ACORD SA NU MAI COLABORAM SI CU ASTA BASTA...SI NUMI SPOONE MIE CATI OWNERI AM POOT SA FAC SI 20 CAND O SA CONTRIBOOI TU CU BANII LA SERVER MAI VORBIM DL. HASH SI MAI LASAMA CU TEXTE DE ASTEA DE COLTZ DE STRADA SI SA STII CA DELICIOS NA FACUT CE AI FACUTR TU .DIN CAUZA TA AM RENUNTAT LA DELICIOS SA FII TU IMPACAT...SI CU ASTA INCHEI ACEST SUBIECT CU TNE HASH SI ULTIMU SI MAI ITI RASPOOND CAND NO SA MAI FII ASA COPIL... | |
|
| |
scooby_nebunu
Mesaje : 30 Puncte : 5276 Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Salut si mi-a parut bine :) Sam Aug 07, 2010 12:19 pm | |
| "AI FACUT ACEST CIRC IERI" FRATE TU NU VEZI CE CIRC FACI ,ESTI .... CE A FOST CU SHK4CS A FOST ACUM 1 LOONA DACA NU MAI BNE SI AM MAI AVUT O DISCUTIE NOI CU ASTA...DAR ASTA E ... | |
|
| |
scooby_nebunu
| Subiect: Re: Salut si mi-a parut bine :) Sam Aug 07, 2010 12:20 pm | |
| DE ASTAZI STOP ADMINE ...CAND O SA MAI AVETI ADMIN DE ACUM INCOLO DOAR CU BANI SAU CREDIT...ASTA SA VA FIE INVATATURA DE MINTE | |
|
| |
vasilicasmenaru
| Subiect: Re: Salut si mi-a parut bine :) Sam Aug 07, 2010 12:33 pm | |
| Ma amuzi teribil=)))))))))... Nu sunt un circ:))...Eu iti zic doar ca nu vei reusi in felu asta:))..Sunt praf..Iauzi ma )))))))))) Vai de pnt omule...Oi fi eu copil dar in posturile astea te-ai purtat mai copilareste decat mine ...Asa ai facut cu toti ma omule , te-au lasat , nusti sa iti iei frumos la revederci , asa se va intampla cu toti )... Si inca cv...imi place boss ca sti sa scrii Citez : "2. owneri sant doar 3 oameni ZeuS,Bombonik" =))))...aici ai putea sa imi traduci te rog frumos. ""AI FACUT ACEST CIRC IERI" FRATE TU NU VEZI CE CIRC FACI ,ESTI" ))) "Nu se va schimba nimic pe aici cum ai mentionat mai sus..." asta mi-a placut=)))))) Cu aceasta vorba sigur o sa aduci foarte multi playeri si admini buni pe server:)))). Esti gg mosule ! | |
|
| |
vasilicasmenaru
| Subiect: Re: Salut si mi-a parut bine :) Sam Aug 07, 2010 12:37 pm | |
| - scooby_nebunu a scris:
- DE ASTAZI STOP ADMINE ...CAND O SA MAI AVETI ADMIN DE ACUM INCOLO DOAR CU BANI SAU CREDIT...ASTA SA VA FIE INVATATURA DE MINTE
Sa iti spun un lucru...Cs e o pasiune , nu cv din care sa faci bani , faci bani daca ai pus suflet si cap cand ai jucat si vei ajunge departe. Dar cu un amarat de server , cine crezi ca se va obosi sa iti plateasca tie 30 lei pe luna ptr un maresal )) si pe asa hal de server . E ff bun (nu are lag si in afara de unii admini nu sunt nici codati) bn , la faza asta nu luam in considerare prostiile adminilor si owneri incapabili sa isi faca treaba ... Gata. Am terminat:)) | |
|
| |
scooby_nebunu
| Subiect: Re: Salut si mi-a parut bine :) Sam Aug 07, 2010 12:46 pm | |
| Frate nai tu treaba cine te intreaba si ma lasi cu pasiunea asta eu am bagat bani in serveru asta si o sa mai bag e treaba mea cum il fac si de ce il fac si tiam zis sa incetezi cu texte de astea ,daca nu-ti convine ceeva la server la admini care ii am pur si simplu dute pe alt server si iati si jucatori daca vrei ,nu inteleg la tne ce ai tu cu mne nu vrei sa nu mai fiu eu admin si sa va las pe voi astia tari ....Si asa eu consider ca vam ajutat si mati ajutat in multe dar niciodata sa nu crezi ca eu o sa inchid ochii si tu sa faci ce vrei pe server...Acum te intreb prieteneste cm vrei tu so iei ...Ce treaba are shk4cs si srk cu ce ai facut tu ieri?Eu nu vad logica eu zic ca esti inca un poosti cu creieru foarte mic care face cei trece prin cap ...SCURT PENTRU TOATA LOOME CNE VREA ADMIN DA IN CHAT /PRETURI CINE NU IARASI BNE ,YES YO BY ME... | |
|
| |
vasilicasmenaru
| Subiect: Re: Salut si mi-a parut bine :) Sam Aug 07, 2010 12:59 pm | |
| Omule , ti-am zis ca m-am lasat de cs nu ca ma duc pe alt server ).Am lucruri mai importante de facut ca un copil ,ex: sa ma joc cu lopatica in nisip sa fut picioare in garduri etc . Sti tu :-j treburi de copilasi. "Acum te intreb prieteneste cm vrei tu so iei." Nu te poti abtine sa jignesti ? ) "YES YO BY ME..." si eu stau la fel de prost ca tine cu engleza , dar nu imi fac reclama. WTF =)))))))) | |
|
| |
Eroul
| Subiect: de fapt Sam Aug 07, 2010 11:32 pm | |
| Deci in primul rand incep ku tine exe :Dl exe (lol kum suna) vreau satzi spoon k serverul e praf din punct de vedere al adminilor , ownerilor si al colaborarii dintre ei .Asa kum ai zis shi tu exista 2 Designeri tu si mami si 3 owneri Zeus,Anarky shi Bombo si admini destui k nu-i stiu p totzi in fine ,ceea ce vreau eu sa spoon k tu ziki k ai bagat bani in server ,si il faci kum vrea muschiu' tau (corect pna aici nimic de zis banu tau serveru tau) , dar ,da exista un mare DAR de in data c la nivel de administrare serveru e praf nu te potzi astepta la lucruri marete de la acest server .Ceea ce vreau eu sa spoon e k inainte de toate tu trebe satzi stabilesti un scop clar adik: "Eu vrea sa scot bani de pe urma serverului" sau "Eu am serverul il tzin de distractie dau banu ptru el tot de distractzie si dak imi iese cva de la el bne dak nu iar bne k e just for FUN" . Dupa c ai ales una dintre variante cred k prima e cea mai electibila (deoarece banul conduce in ziua de azi)dar e alegerea ta trebe sa incepi satzi faci timp pentru server o zi itzi ajunge sa-l administrezi shi eu itzi dau un sfat dar nu trebe sa te iei dupa mine : In viziunea mea dak ai ales varianta ku server ptru profit atunci ai ales-o p cea mai complikata dar kre asha kum am spoos potzi scoate banu dak stii kum . K sa potzi scoate banii in urma unui server serverul tau trebe sa fie printre cele mai tari din toate pctele de vedere si knd zik tare ma refer la : administrare(al tau deokamdata are nota 2-3 la partea asta ) ,la preturi(un server dak e fakut kum trebe iei de voie p cel mai inalt rang 70 lei p luna (lumea are ink bani shi copiii de bani gata n-au c face ku ei ),la aspectul serverului aici intra lag, pluginuri,anticheat etc.Boon tzi-am aratat kare sunt aspectele principale ale unui server , al tau sta ff bine la ultimele 2 shi la primu dezastruos ( ) soarta) .Deci sfat ca sa ai shi la primul aspect tot nota 10 trebe sa faci urmatoarele lucruri: 1.Itzi alegi 3 admini fara bani pentru fiecare categorie de grad p care il ai p server (ex 3 maresali , 3 colonei 3 etc) 2.Dupa c ai fakut asta opresti acordarea de admine free . 3.Itzi alegi 5 admini care sa fie cu redirectele Adik (au compuri bune tzin fiecare cel pootzin 30 de redirecte fara probleme dar asta 3 sferturi de ziii prin rotatzie o zi fiecare = 5 zile lucratoare si in weekend 3 din ei oblgatoriu asha n-o sai probleme ku oamenii p server k lipsesc niki noaptea niki ziua asha kum se intampla in prezent) 4.Playerii care vor admin ku plata li se da adminu dar dupa c citesc un mik regulament special ptru ei sa nu mai vedem cazuri Delicios) 5. Nu in ultimu rand trebe sa faci un program al adminilor Free (adik adminii free sa fie permanent unu din ei p server in urma acestui program va intzelegi voi ce shi kum) 6.Varsta minima a unui admin free sa fie 17 ani. 7.Ownerii intra de 2-3 ori p saptamana p server pentru verificari ale serverului si ale adminilor dak ownerii constata nereguli se trage la raspundere adminu de era trecut in program la ora respectiva . 8.Designerii adik tu ku mami intratzi knd vretzi p server dar obligatoriu 1 data p sapt la fel ptru verificari . 9. in legatura ku Forumul Adminii free posteza cel pootzin 1 data la 2 zile ownerii 3 zilnik shi Designerii knd vor dar cel pootzin 2 ori p sapt ptru verificari ,Adminii ku plata posteaza doar knd vor 10.De forum se ocupa doar adminii free shi ownerii shi voi dar nikiodata Adminii ku plata . Cam atat era de spoos in viziunea mea asta e retzeta ptru un server profitabil care in acelashi timp e shi unul dorit de playeri ,unul poss la favorite de playeri shi unul FFF BUN pe care itzi e drag sa intri de fiecare data . Astea sunt sfaturile mele dak tzii cont de ele bine dak nu tzii iar bine kum am zis serveru tau banu tau faci kum vrea muschiu tau , eu cam atat am avut de spoos pentru completari ulterioare buzz me p mess am idu tau asta e bft ERoul Out!!!! | |
|
| |
Eroul
| Subiect: hash Sam Aug 07, 2010 11:47 pm | |
| Akm tot ptru exe dar in legatura ku hash : Exe hash era unu dintre adminii tai de top ku el ku wizz shi ink vro 2-3 serverul asta poate ajunge mare chiar ff mare , hash s-a purtat asha kum s-a purtat ieri din mai multe motive : 1.Vroia sa te trezeask probabil la realitate sa vezi k serverul e ff in neregula ptru k din conversatziile ku tine nu prea ai intzeles asta 2.El se retrage din lumea csului are alte treburi imvu(e bazat akolo), gagiki(k doar are 17)si altele iar trebuia sa-shi fak shi el o ieshire nu ?condamnabila ieshirea dar frumoasa ) 3.A observat k aceasta comunitate care ai creat-o e putreda si vroia din nou satzi atraga atentzia sa faci cva . Astea sunt in opinia mea shi a lui (eu vbesk zilnik cu omu') motivele ptru care a golit ieri de 4 ori serveru ) Akm tu care esti matur fatza de 17 ai lui trebuia sa-l iei frumos shi sa-i ziki mai baiatule ce ai ? nu direct remove in urma conversatziei pe care atzi fii avut-o puteai sai dai remove sau c pedeapsa considerai tu dar asta numai dupa c discutatzi.Tu ai inceput cearta nu el si tu ar trebui s-a termini shi sa plece hash d p server nu k un player oarecare ci k unu din potziini admini buni c a fost shi este . Atat am avut de zis shi aici akm e trb ta c faci nu ma bag kum am mai spoos shi repet serveru tau banu tau faci ce vrei bft Eroul Out!!!1 | |
|
| |
flaw
| Subiect: ... Dum Aug 08, 2010 2:13 am | |
| frate da opriti-l pe "Eroul" asta.Nu se poate asa ceva, HABAR NU are sa vorbeasca.Nu stiu cine e si nici nu ma intereseaza dar e zero la capitolul limba romana. | |
|
| |
scooby_nebunu
| Subiect: Re: Salut si mi-a parut bine :) Dum Aug 08, 2010 6:12 am | |
| si o sa ramana serveru asta praf asa cum a fost pentru ca eu nu schimb nimic... | |
|
| |
delicios
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salut si mi-a parut bine :) | |
| |
|
| |
| Salut si mi-a parut bine :) | |
|