| Important | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
GuMa
| Subiect: Important Lun Aug 09, 2010 2:47 am | |
| SPER SA CITESTI TOT EXE
As dori ca Delicios sa primeasca adminul inapoi . Motivele :
1. din cauza unui kakacios ca hash a pierdut adminu 2. merita admin ,isi face treaba si nu se complica cu 'playerii' care il injura pe server ( le da un ban de 120 min sa se calmeze)..dar nu inteleg cum de unii sar de cur in sus ca "DC BAN,DC BAN" ,...calmeaza'te omule...e doar un ban de 120 min ,adik 2 ore in care are timp sa se calmeze si sa numai faka pe smecheru' pe server si sa faka misto de admini(sau sa injure) 3. am observat ca multi il PUPA IN KUR PE HASH si il fac pe delicios codat DOAR pt ca da 2-3 headuri in plus fatza de altii... [ APP , delicios nu a facut ce a facut hash... ( nu a injurat si banat player aiurea..nu a facut circ pe forum si pe server etc.)] ...NU ARE NIMENI DOVADA ca DELICIOS E CODAT...VORBITI CA DOBITOCII FARA NICIO DOVADA CA DELICIOS ARE COD
P.S Daca nu il faceti pe delicios admin ,renunt si eu la admin,poate si la server (Va doare in coaie de mn ,nu va doare ...putin imi pasa. | |
|
| |
vasilicasmenaru
| Subiect: Re: Important Lun Aug 09, 2010 10:18 am | |
| Sa iti iau neamu in pula de limbist...cati ani ai tu ma de imi zici mie "cacacios" ) | |
|
| |
GuMa
| Subiect: Re: Important Lun Aug 09, 2010 2:57 pm | |
| hash nu te'am facut eu cacacios..tu esti de mic un cacacios si o sa fii tt viata un om cu kkt la cur...numai suferii de tine la 16 ani ai tai bai boschetarule....si eu am 16 ani si nu intru pe server cu texte gen "ce faceti fetele",nu fac circ pe forum si server,nu banez lumea aiurea...asa ca taci in familia matii de incult | |
|
| |
pallmall
| Subiect: Re: Important Lun Aug 09, 2010 7:03 pm | |
| Fara mist0 Hash ...ai dat ban la tot serveru...te credeam baietas ...cat despre Delicios ....Exe stie ce iam zis vreau sa isi ia adminu inapoi...pe al meu puteti sa mi`l scoateti.. si mai sunt cateva rebuturi ) de admini...nu dau nume...dar nuj de ce au admin :-J fac ce vor ei daca le zici ceva....te fac bot...m`am saturat de ei...s`a ales prafu de server de cand cu admini astia ...ban ,kick,unban ,slay aiurea....nu putem sa revenim la acea atmosfera de acum 1 -2 luni ? sa se scoata adminele celor praf...daca continuam asa...eu la fel ca si guma....ma las de mami.idle.ro...srry exe.....dar in ultima vreme ..nu te`ai mai ocupat de server ai lasa`t niste owneri care`i doare`n pl....de noi ....!! | |
|
| |
GuMa
| Subiect: Re: Important Lun Aug 09, 2010 7:28 pm | |
| cam are dreptate pallmall...admini multi si incompetenti...stau pe server vreo 10 minute ,dupaia ies...sau stau degeaba si roaga pe altii sa schimbe harta,sa dea ban,sa dea vote etc....din cauza unor ROBOTI care nu stiu o boaba cs au plecat multi oameni de valoare....multi romani ofticati,care la 2 headuri primite sar cu gura "ai aim f**,fG* , luati'as familia in **** si vorbe gen "lasa ca ramai tu fara admin" ...apropo ..ma cam enerveaza astia care debea au venit pe server ( Si NU sunt owneri !!! ) ...care iau niste decizii ce nu ii privesc pe ei ,ci doar pe owneri..... si mai fac comentarii gen "Mda...o sa vedem ce o sa facem cu el..."...daca as fi nou(ca admin si ca jucator) pe un server,as tacea din gura si mi'as vedea de ale mele | |
|
| |
FoX
Mesaje : 84 Puncte : 5339 Data de inscriere : 04/07/2010 Localizare : Slatina
| Subiect: Re: Important Lun Aug 09, 2010 8:26 pm | |
| corect pall mall..dar sunt curios daca ma numar si eu printre acele rebuturi... peace | |
|
| |
scooby_nebunu
Mesaje : 30 Puncte : 5276 Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Important Lun Aug 09, 2010 11:55 pm | |
| k chiar imi place ca sunteti o echipa si va respect ce ati spoos mai sus...Delicios revine rabdare sa iau si eu legatura cu el:) | |
|
| |
pallmall
| Subiect: Re: Important Mar Aug 10, 2010 1:05 am | |
| Fox...sti parerea mea despre tn joci cumva de cateva zile pe mami si nu stiu ? ..Nu e vb de tn...o sa vb eu cu exe...pe mess..despre cn e vb ....Exe...ai nevoie de admini competenti ! | |
|
| |
jk_tataie
Foaie de personaj CV:
| Subiect: .... Dum Aug 15, 2010 11:23 pm | |
| nu are rost sa mai scriu si eu k oricum nu se ia nici o masura.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Important | |
| |
|