MAMI.IDLE.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MAMI.IDLE.RO

Cel Mai Tare Server

AcasaAcasa  SiteSite  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
....:: Parteneri Oficiali ::....
RadioShowRomania
Ultimele subiecte
» neam mutat pe www.Xtaz.ro
care-i treaba cu redirectele?  Icon_minitimeSam Oct 13, 2012 7:14 pm Scris de executabil22

» admin idiot si owner de proasta calitate
care-i treaba cu redirectele?  Icon_minitimeLun Sept 20, 2010 12:46 am Scris de go*BuLe

» ban fara motiv de catre black death
care-i treaba cu redirectele?  Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 11:57 pm Scris de insider.

» Cerere Admin FunKy
care-i treaba cu redirectele?  Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 4:52 am Scris de Siryel

» Ban fara motiv
care-i treaba cu redirectele?  Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:16 pm Scris de dox

» POPULARITATE :D !
care-i treaba cu redirectele?  Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:45 pm Scris de Daniel.x

» Rusine mami
care-i treaba cu redirectele?  Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:58 pm Scris de Danii

» CINE CREZI CA VA POSTA DUPA TINE ?
care-i treaba cu redirectele?  Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:39 am Scris de MaGic*

» NE MUTAM
care-i treaba cu redirectele?  Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 9:31 pm Scris de WIZz!

care-i treaba cu redirectele?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
FoX

FoX

Puncte : 5339
Data de inscriere : 04/07/2010
Localizare : Slatina

care-i treaba cu redirectele?  Empty
MesajSubiect: care-i treaba cu redirectele?    care-i treaba cu redirectele?  Icon_minitimeSam Aug 21, 2010 8:26 pm

salut..dupa cum stiti (nu toti) am adminul suspendat din cauza redirectelor..
il ROG pe ANARKY sa verifice inca odata cererea mea de admin in care am specificat clar dc nu pot tine redirecte..daca exe/mami nu erau de acord nu mai primeam admin.
Rog sa mi se dea adminul inapoi !
Multumes !
Sus In jos
Anarky

Anarky

Puncte : 5379
Data de inscriere : 03/07/2010
Localizare : Bucuresti

care-i treaba cu redirectele?  Empty
MesajSubiect: Re: care-i treaba cu redirectele?    care-i treaba cu redirectele?  Icon_minitimeDum Aug 22, 2010 9:21 am

Imi cer scuze fox,acum am vazut thread-ul,oricum s-a rezolvat problema si o sa tin minte ca nu poti tine
Sus In jos

care-i treaba cu redirectele?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» TOP 10 JOCURI PE CARE LE-AI JUCAT !!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMI.IDLE.RO :: Doar Admini :: Discutii intre admini-
Mergi direct la: