| CATRE TOTI ADMINII!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anarky
Mesaje : 126 Puncte : 5379 Data de inscriere : 03/07/2010 Localizare : Bucuresti
| Subiect: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 2:47 am | |
| DE ASTAZI ORICE ADMIN DE CARE MAI AUD CA INJURA SAU PE CARE-L VAD EU CA INJURA SAU ARE UN LIMBAJ NEADECVAT VA AVEA ADMINUL SUSPENDAT 7 ZILE!!!
AICI VOI PUNE LISTA DE ADMINI CARE VOR FI SANCTIONATI... | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 4:56 am | |
| Coae ma disperi...esti o epava de om , niciodata nu credeam sa iti spun asa vorbe tie , ce om erai tu ma si de la un owner coae suferi coae , puti de admin .cum ma sa imi dai ban , owneru pzdi , lepra esti o lepra fratele meu.ai ajuns in ultimu hal ma .nu am cuvinte sa ma exprim cat de speriat sunt de ceea ce se intampla cu tine. Tu vrei "razboi" ??...frate nu uita ce a fost pe blackzone.astept sa intre exe pe mess sa vorbesc cu el , daca nu iti baga mintile in cap eu fac praf serveru nu zBs sau cel mai frumos impreuna...daca tu asta vrei sa se intample asa va fi omule.te credeam baietas te credeam barbat cu capu pe umeri (ai o varsta) dar acu esti fix pielea puli .Ti-a distrus viata cs asta , esti mai prost decat prevede legea daca din omu ce cunosc eu te-ai schimbat in asa hal. Nu imi vine sa cred ce ai ajuns anarky , mai iesi in plm afara mai socializeaza cu lumea distreazate , lasa cs ca te-a disperat , ia o pauza hombre ca ai ajuns ultimu om .doar de respectul ptr exe nu intru sa va tin in coade si sa nu va las sa jucati , doar ptr el ca munceste si e om si se chinuie sa faca din serveru asta ceva...doamne anarky:O ba mie nu imi vine a crede ca ai fi tu ...nu are cum ca din baiatu care il stiu eu sa iasa asa tarfa . Anarky as tipa la tine daca as putea. revinoti ma!!!!!! amintesteti ma ce sa intamplat pe bZ , ca nu vreau sa se ajunga la asta iti bati joc de munca lu exe , ptr simplu fapt ca platesti owneru asta nu inseamna ca si muncesti cand m-am retras credeam ca te am pe TINE baza aici si vei face din mami.idle.ro ceva mare . m-am intors si ce gasesc singura curva dupa mami.idle.ro esti TU omule tin la serveru asta tin la unele persoane de aici imi sunt dragi NU VREAU SA SE AJUNGA LA TEROAREA dupa blackzone trebuia sa il las pe zbs sa isi faca de cap din seara asta dar m-am rugat de el sa stea tranqi ca vreau sa ma joc anarky numi vine a crede ce ai ajuns NICIODATA nu credeam ca vei fi asa om nu are cum sa fie anarky care il cunosc eu ma NU ARE CUM daca exe nu rezolva nimic si daca tu nu iti revi voi face ce am spus. nu veti mai avea cum sa jucati am tot timpu din lume sa fac serveru asta sa planga , nu ma duc la sc nu munca ANARKY REVINOTI NUMAI POT OMULE MA DOARE CAPU INGROZITOR DUPA CE AM VAZUT IN SEARA ASTA IGNORANTA SI FITELE TALE MAU FACUT SA IMI BAG PULA IN TOT ,NUMAI POT DE NERVI TE ROG REVINOTI VREAU SA IL VAD PE FOSTU ANARKY NU UN MUIST CARE SUFERA
IL ASTEPT PE EXE SI PE URMA MAI DISCUTAM! | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:08 am | |
| start a new life .Dragosh: ba esti nesimtit start a new life .Dragosh: ce plm suferi ma in halu asta start a new life .Dragosh: te-ai futut in cur pe acadele de te rupi atat in suferinte start a new life .Dragosh: ce ai ma Biohaze Haze: atat timp cat vb urat pe server nu ai ce cauta start a new life .Dragosh: coae start a new life .Dragosh: se intampla start a new life .Dragosh: la fel ca pe bz start a new life .Dragosh: si destroy si ban e la fel ca kick start a new life .Dragosh: cat suferi ma start a new life .Dragosh: baaaa start a new life .Dragosh: esti crima start a new life .Dragosh: sa mor daca te-am vazut vreodata cu ochii astia start a new life .Dragosh: daca credeam ca o sa ajungi o asa epava start a new life .Dragosh: de la un owner start a new life .Dragosh: si ce imi place la tine start a new life .Dragosh: e ca iti dai seama start a new life .Dragosh: ce ai ajuns start a new life .Dragosh: si nu vb start a new life .Dragosh: ba omule start a new life .Dragosh: platesc la server start a new life .Dragosh: si numai ma futi atata start a new life .Dragosh: e vai de pula ta start a new life .Dragosh: dc nu vb ma / start a new life .Dragosh: ? start a new life .Dragosh: anarky start a new life .Dragosh: numai esti tu Biohaze Haze: frate vb degeaba,de azi nu mai ai ce cauta pe server start a new life .Dragosh: aolo start a new life .Dragosh: start a new life .Dragosh: ma disperi omule start a new life .Dragosh: sa mor eu start a new life .Dragosh: dc suferi start a new life .Dragosh: atat vreau sa aflu Biohaze Haze has signed out. (2/3/2002 12:40 AM)
asta e ce am vb pe mess ... se stie ce am vb si pe server | |
|
| |
Anarky
Mesaje : 126 Puncte : 5379 Data de inscriere : 03/07/2010 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:18 am | |
| Prietene,ce numesti tu suferinta,eu numesc impunere.Daca esti ok cu lumea,lumea si-o ia in cap ceea ce nu mai permit | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:19 am | |
| ba esti prost sau prost ?
EU VB DE CE OM ERAI TU INAINTE SI CE EPAVA ESTI ACU...ASTA MA DERANJAT ! | |
|
| |
Anarky
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:21 am | |
| Pai da prietene,una e sa fi simplu admin si sa iti faci doar treaba ta,si alta e sa te alea alea toata lumea la icre,si ce om am ajuns? zic scurt si la obiect tot ce am de zis. | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:21 am | |
| VAD CA VREI SA FIE CA PE BZ...OK MOSULE ASA VA FI | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:23 am | |
| ANARKY AM SPUS IN PRIMU POST , ERAI UN BAIAT DE NOTA 10 ACU AI AJUNS O TARFA DE CENTURA DE NOTA 200. SI CE TREABA ITI FACI TU / CA PE FORUM RASPUNZI DOAR LA POSTURILE CE ITI CONVINE SI LA ALEA DUPA O SAPTAMANA | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:23 am | |
| DC MI-AI DAT IGG SI NU AI PUTUT SA VB CU MN CA OAMENII , TRE SA INTRU PE FORUM SA VB CU DONSORU OWNER | |
|
| |
Anarky
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:25 am | |
| Pai eu ti-am dat ignore pt ca nu mai avem ce discuta,nu mai ai ce cauta pe server si aia a fost,si cu ocazia asta...
Topic closed | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:27 am | |
| nu e niciun topic closed ca nu ai grad pe forum...vreau sa iti revii atata tot | |
|
| |
Anarky
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:29 am | |
| cu ce sa-mi revin? daca incep sa sanctionez lumea,gata,sufar de grad nu? | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:31 am | |
| ba fi atent colea , ce ai facut tu in seara asta ..(faza de mi-ai scos general si mai lasat colonel sau ce plm e )ptr ce a fost asta ca a suferit ratonu ala de pustoaica si danii la mn ? asta a fost motivu BOSS? bun ban ptr ce morti mei ? ca ti-am zis dc suferi pe server frate asta faci eu spun ce se intampla ...asta e realitatea ...suferi grav din cauza la owner | |
|
| |
Anarky
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:33 am | |
| ai ban pe server pt ca injuri lumea, de asta ai suspend si ban. E simplu | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:41 am | |
| esti mai prost ca limba rusa ....esti un bulangiu prost de dai pe langa
de cand am venit nu am spus nici "pss"
ii poti intreba pe toti si toti care se vor uita peste acest post vor confirma asta.
tot ce am spus a fost in seara asta cum a inceput?
jucam cu nicku <3 Luu* si aveam impresia ca pustoaica juca pe cod si ea a inceput sa imi vb urat si sa sufere , nu am vb urat doar i-am dat 2 3 replici si fara sa vb urat dar care au deranjato , mi-a picat netu si cand intru ce vad :X danii (pustiu de 15 ani) si pustoaica au sarit cu gura'n pl la mn...am reactionat dar nu am injurat (date de blestemat ca as fi injurat) am spus doar vreo vorba doua dar fara sa vb vulgar (sa zic asa :-j)...de odata vad ban ..sa imi fut palme intru pe mess nu imi vb (jignesc) pe forum la fel ca numai pot de draci. NU AM VB URAT . ITI POATE CONFIRMA TOTI ADMINI CARE MAU VAZUT DE 3 ZILE DE CAND M-AM INTORS. DELICIOS CHIAR MI-A SPUS IN SEARA ASTA CA NU IMI STA BINE SA STAU SERIOS SAU CE O FI ZIS CA NU POT SA MA CONCENTREZ LA NIMIC. ASTA E SINGURU MOTIV CICA VB URAT SI JIGNESC LUMEA ...PAI DACA LUMEA MA INJURA EU II JIGNESC SI NU TREBUIE SA VB MURDAR SA II JIGNESC , II LOVESC CU ADEVARU ...IN FINE ...TOT UN MARE RATAT RAMAI pana vad eu ca te-ai schimbat...asta esti BOSS , fara pic de suparare sau pune'ma la suflet cat vrei tu DAR ESTI UN MARE RAHAT | |
|
| |
Anarky
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:47 am | |
| poti sa consideri ca sunt cum vrei,dar de cand ai venit l-ai banat pe danii si mai am persoane care se plang de tine,si de cand eram admin cu tine injurai.Asa ca lasa-o moarta.Si danii nu injura si nici pustoaica,azi am vazut ca tu ai fost primul cu injuratul cand te luau la misto amandoi. | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:49 am | |
| bai omule ...serios acu ma disperi ...eu l-am banat pe danii si pe nokia alaturi de server atunci cand m-am retras.... eu nu am injurat ...uitate in logo ratatule ca nu i-am injurat doar i-am jignit ... nu le mai lua apararea sa iesi tu bazma curata...oricum iesi asa dar doar daca ai recunoaste ...oricum vei vedea ca nu veti mai juca nimic pe mami...o sa vb cu exe si daca nimic vb romaneasca "ati belit pl" | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:51 am | |
| si dami nume la "acele persoane ce se plang de mine"
nici pss nu am zis ma am salutat si am ras la glume atat am facut de 3 zile | |
|
| |
Anarky
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:52 am | |
| acum ma injuri si pe mine,mersi ca imi susti punctul de vedere.Oricum poti sa postezi pana nu mai poti,eu nu mai dau reply pe topic-ul asta. O seara placuta | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:54 am | |
| Anarky , singuru pe care am injurat ai fost tu si asta sa intamplat pe mess si pe forum ATAT . Numai dai reply ca sti ca am dreptate si te simti prost de ce ai ajuns omule. Sper sa iti revii cat despre ce se va intampla cu mami , o sa afli cu timpu | |
|
| |
Anarky
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 5:57 am | |
| Hai pustule sa-ti zic o treaba,dupa ce ai facut ce ai facut pe server,nu mai trebuia sa calci pe aici,exe ti-a dat adminul inapoi,nu am zis nimic. Dar cand ma injuri pe mine pe forum si pe pushtoaica si danii pe server esti sanctionat.Deci nu ai dreptate,eu consider subiectul incheiat. | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 6:01 am | |
| ma esti prost =)) ma amuza ce zace in tine ...uitate in logo si fa-mi print la injuriile care i le-am adresat pustoaicei si lu danii. ma repet ...singuru injurat de mn esti tu. ma ia cu pustiule acu ) ... kilogramele tale le mananc sub forma de carne de pui la pranz , oi fi mic de ani dar nu mic la gabarit ...am mai multa minte ca tine , doar ca am un mare defect , ma enervez repede si injur si multe altele cand sunt provocat.... repet ...esti mai pustiu ca mine | |
|
| |
Danii
Mesaje : 48 Puncte : 5259 Data de inscriere : 03/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Oltenita
Foaie de personaj CV:
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 3:30 pm | |
| Imi pare rau ca nu am facut print la ce ai spus Imi amintesc clar ca iai spus dupa ce ti`a dat HS "hai sa imi sugi pl sa simti acreala k dak stau 10 min pe tine te prind " asa i`ai spus Eu ti`am zis terminate si ai zis ai uitat ce ti`am facut ultima oara cand ai comentat ? (adica ban) Si cum nu poate sa imi dea ban a zis k ma scuipa .. DIn partea mea iate de mana cu ZbS zis cacat si ducetiva tare Bafta. | |
|
| |
I'm back Hash
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 3:34 pm | |
| Din moment ce tipa pardon mamuta ne spune ca suntem dulci ca muratura eu i-am spus doar sa imi simta acreala din organ nu am vb urat . | |
|
| |
Danii
Mesaje : 48 Puncte : 5259 Data de inscriere : 03/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Oltenita
Foaie de personaj CV:
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 3:38 pm | |
| Tot pe acolo bate. Mie mi sa parut urat sa vb cu o fata asa. Si peurma tu mai luat cu ai uitat ce sa intamplat data trecuta? cu banul ala Eu nici nuj dc ti`a mai dat adminu ala inapoi cand te retragi iar sa dai ban la toti? Oricum nu e decizia mea deci.. Dar tot cand va prind pe server aveti destroy de la mine in special ZBS care nu il uit fiindca ma injurat direct. si a iesit peurma ca ultimu milog. | |
|
| |
zBs
Mesaje : 12 Puncte : 5222 Data de inscriere : 22/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 3:42 pm | |
| Mersi ca m-ai facut colone:)) pisamas pe adminul tau ...astept sa vbesc cu exe si va promit io ca in max o luna aici e noul blackzone...uitete la mn...mai intreaba cn sunt si ce pot face nu te mai luat dupa toti saracii ca am 14 ani si plm...dak u zici ca am 14 ani e treaba ta...stai sa vezi ce poate sa faca unu de 14 ani:)) te salut si mai da jos din suferintele alea de pe tn...ca o sa fie greu pe urma sa le dai jos...sa nu faci ca altii sa ai owner da pe un server epava... | |
|
| |
Danii
Foaie de personaj CV:
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 3:48 pm | |
| Bzzk: ce faci ma belerinule? DANII : tot eu sufar ma pe server? DANII : eu nu te`am injurat deloc DANII : dar lasa Bzzk: boss DANII : hai intra pe server dak mai ai cum. Bzzk: cums a nu am cum Bzzk: esti prost?> DANII : esti si tu baiat dak ai dinamik? DANII : dc sunt eu acolo DANII : Bzzk: ma pis pe tn DANII : hai pupa`l Bzzk: pe tactu Bzzk: Bzzk: jet Bzzk is typing a message. Bzzk: jet in rasa matii Bzzk has signed out. (9/1/2010 10:48 AM) IAR MA INJURI MA FUTUTI RASA MATII IN GURA DE LIMBIST MAI INTRA PE SERVER ACUM | |
|
| |
zBs
Mesaje : 12 Puncte : 5222 Data de inscriere : 22/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 3:53 pm | |
| bagamias pulan mata ca nu ai pus tot u mi-ai zis mie ca nu mai intru pe server luatias mortii in pula bha sti ce va fac va sterg forumu cum le-am facut la bz si sa vedeti dak mai faceti voi cva plus va daram si serveru....hai bn asteptati | |
|
| |
Danii
Foaie de personaj CV:
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! Mier Sept 01, 2010 3:56 pm | |
| Iar ma injuri ma ? Fututi neamu in gura de limbist marsi in mortii matii afara. Esti smecher nu? Doar k ai dinamik dar si tu te lupti cu harta in cs in mortii matii O sa iau suspend la admin acum dar eu nu las pe nimeni sa ma injure In special un ratat ca tine Asa ca dute tare. Iate cu mata de mana si sariti in lac cu masina care nu o aveti in rasa matii
| |
|
| |
I'm back Hash
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CATRE TOTI ADMINII!!! | |
| |
|
| |
| CATRE TOTI ADMINII!!! | |