MAMI.IDLE.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MAMI.IDLE.RO

Cel Mai Tare Server

AcasaAcasa  SiteSite  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
....:: Parteneri Oficiali ::....
RadioShowRomania
Ultimele subiecte
» neam mutat pe www.Xtaz.ro
banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeSam Oct 13, 2012 7:14 pm Scris de executabil22

» admin idiot si owner de proasta calitate
banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeLun Sept 20, 2010 12:46 am Scris de go*BuLe

» ban fara motiv de catre black death
banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 11:57 pm Scris de insider.

» Cerere Admin FunKy
banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 4:52 am Scris de Siryel

» Ban fara motiv
banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:16 pm Scris de dox

» POPULARITATE :D !
banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:45 pm Scris de Daniel.x

» Rusine mami
banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:58 pm Scris de Danii

» CINE CREZI CA VA POSTA DUPA TINE ?
banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:39 am Scris de MaGic*

» NE MUTAM
banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 9:31 pm Scris de WIZz!

banuri aiurea de la sefu sergiu

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
jk_tataie

jk_tataie

Puncte : 5428
Data de inscriere : 24/06/2010

Foaie de personaj
CV:

banuri aiurea de la sefu sergiu Empty
MesajSubiect: banuri aiurea de la sefu sergiu   banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeJoi Iun 24, 2010 4:38 am

1.Numele dvs. : jk^tataie>

2.Numele adminului reclamat : sergiu

3.Data si ora : 23.06.2010 in jurul orei 23:00

4.Motiv reclamatie : da ban aiurea

5.Dovada (Se accepta doar Print la consola) : revin si cu poze in cel mai curand timp....
Sus In jos
jk_tataie

jk_tataie

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: Re: banuri aiurea de la sefu sergiu   banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeDum Iun 27, 2010 6:59 pm

banuri aiurea de la sefu sergiu Thumb-6314

clik pt zoom
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: banuri aiurea de la sefu sergiu   banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeLun Iun 28, 2010 3:00 am

Ban aiurea?=))) aoleu, bah tu nu vezi ca l-a injurat? Ia-ti niste ochelari si uitate mai bine la poza, cred ca ai sa observi:-?. Pentru injuraturi la adresa adminului se da ban.
Sus In jos
jk_tataie

jk_tataie

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: Re: banuri aiurea de la sefu sergiu   banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeLun Iun 28, 2010 3:30 am

nu reusesc sa pun si a 2 poza sa vezi ce zice sergiu.....pai..daca sergiu era codat ce vroiai sa zica ala..?sai multumeasca k joaca cu coade?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: banuri aiurea de la sefu sergiu   banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeMar Iun 29, 2010 12:15 pm

Domnu' co-owner (scuza-ma dar nu iti pot tine minte nicku) ptr injurii se da gag/kick/ban temp (el ptr o banala injuratura de mami lui a dat permanent:)) ). Acest Sergiu are 2 randuri de outze;Wink de nu se ia nicio masura?

"5-Abuzul de admin se pedepseste prin suspendare si, dupa caz, ridicarea adminului.
Prin abuz de admin se intelege: mesaje aiurea si/sau repetate, prin folosirea pedepselor nejustificat."

Mai sus este o regula foarte importanta din regulamentul adminilor.

Ar trebui luata o masura , parerea mea de cetatean umil :-s
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: banuri aiurea de la sefu sergiu   banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeMar Iun 29, 2010 5:40 pm

"ptr o banala injuratura de mami lui" tu te auzi frate? Eu il sustin pentru ca as fi facut ACELAS LUCRU Wink Si eu dau ban permanent daca se leaga cineva de familia mea!! Nimeni nu are voie sa se lege de familia altuia!!
Sus In jos
GuMa

Puncte : 5266
Data de inscriere : 30/06/2010

MesajSubiect: Re: banuri aiurea de la sefu sergiu   banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitimeMier Iun 30, 2010 7:59 am

sunt de acord cu shk4cs...Sergiu a respectat regula 1 si 5 a sv...

1.Nu injurati=kick/ban(dupa caz)

5.Nu invinuiti alti jucatori=kick/ban (dupa caz)... <---si Sergiu e un jucator Smile
Sleep affraid pirat Suspect (SCZ ,imi plak emoticoanele astea Embarassed Razz Razz Razz )
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: banuri aiurea de la sefu sergiu   banuri aiurea de la sefu sergiu Icon_minitime

Sus In jos

banuri aiurea de la sefu sergiu
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sergiu ban aiurea
» Sergiu da ban aiurea
» Ban Aiurea
» Ban aiurea
» ban aiurea

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum