MAMI.IDLE.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MAMI.IDLE.RO

Cel Mai Tare Server

AcasaAcasa  SiteSite  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
....:: Parteneri Oficiali ::....
RadioShowRomania
Ultimele subiecte
» neam mutat pe www.Xtaz.ro
Cerere Dani.x Icon_minitimeSam Oct 13, 2012 7:14 pm Scris de executabil22

» admin idiot si owner de proasta calitate
Cerere Dani.x Icon_minitimeLun Sept 20, 2010 12:46 am Scris de go*BuLe

» ban fara motiv de catre black death
Cerere Dani.x Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 11:57 pm Scris de insider.

» Cerere Admin FunKy
Cerere Dani.x Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 4:52 am Scris de Siryel

» Ban fara motiv
Cerere Dani.x Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:16 pm Scris de dox

» POPULARITATE :D !
Cerere Dani.x Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:45 pm Scris de Daniel.x

» Rusine mami
Cerere Dani.x Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:58 pm Scris de Danii

» CINE CREZI CA VA POSTA DUPA TINE ?
Cerere Dani.x Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:39 am Scris de MaGic*

» NE MUTAM
Cerere Dani.x Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 9:31 pm Scris de WIZz!

Cerere Dani.x

In jos 
+7
LoAder1
WIZz!
pallmall
FoX
KenT
Danii
Daniel.x
11 participanți
AutorMesaj
Daniel.x

Daniel.x

Puncte : 5189
Data de inscriere : 01/09/2010

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeMier Sept 01, 2010 4:12 am

Nume:Dani.x
Varsta:14
ID:vilcu.lavinia@yahoo.com
Ip:routabil
Ore jukate:cam 30 ore
Cate redirecte esti dispus sa tii: 10 20...
Sus In jos
Danii

Danii

Puncte : 5259
Data de inscriere : 03/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Oltenita

Foaie de personaj
CV:

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeMier Sept 01, 2010 4:31 am

PRO Razz
Sus In jos
KenT

Puncte : 5253
Data de inscriere : 24/06/2010

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeMier Sept 01, 2010 1:24 pm

PRO pt danutz Smile) cheers cheers cheers
Sus In jos
Daniel.x

Daniel.x

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeMier Sept 01, 2010 2:07 pm

Mersi>Very Happy<
Sus In jos
FoX

FoX

Puncte : 5339
Data de inscriere : 04/07/2010
Localizare : Slatina

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeMier Sept 01, 2010 10:04 pm

PRO ! baiat bun Razz
Sus In jos
pallmall

pallmall

Puncte : 5331

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 3:58 am

Danuule baga id biohaze89 si lasa nick si parola ... !!

Vezi ce faci ...esti vechi pe server sti cum sta trb ...daca ai nelamuriri ma suni Smile)
Sus In jos
Daniel.x

Daniel.x

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 4:00 am

Ok boss:*
Sus In jos
WIZz!
Moderator
WIZz!

Puncte : 5576
Data de inscriere : 29/06/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Foaie de personaj
CV:

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 10:30 pm

ai pro si d la mn...
Sus In jos
LoAder1

Puncte : 5174
Data de inscriere : 04/09/2010

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: wow   Cerere Dani.x Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 10:39 pm

la unu de 14 ani ii dati admin si la unu care se pricepe si a mai avut admin si stie ce sa faca va mai ganditi asta e tare:))
Sus In jos
MaGic*

Puncte : 5451
Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 36

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeDum Sept 05, 2010 12:51 am

LoAder1 a scris:
la unu de 14 ani ii dati admin si la unu care se pricepe si a mai avut admin si stie ce sa faca va mai ganditi asta e tare:))

te dai cunoscator tu ... lasa l si pe el sa invete ca nimeni nu a fost invatat
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/Leko/
I'm back Hash

Puncte : 5264
Data de inscriere : 27/08/2010

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeDum Sept 05, 2010 1:58 am

Are dreptate loader ma :-j....E treaba voastra i sa dat deja admin
Sus In jos
WIZz!
Moderator
WIZz!

Puncte : 5576
Data de inscriere : 29/06/2010
Varsta : 34

Foaie de personaj
CV:

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeLun Sept 06, 2010 8:19 am

app loader...spre deosebire d tine... "copilu" asta chiar e activ pe server !

p tine te-am vazut d 3 ori in ultima saptamana cate 10 minute...deci mai ai ceva d "lucrat" ...
Sus In jos
paharutz

Puncte : 5198
Data de inscriere : 05/09/2010

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeLun Sept 06, 2010 8:38 pm

CONTRA - l-am prins cu cheat-uri pe server si l-am chemat pe Deli care i-a dat destroy... isi schimbase temporar numele in Daniel.x pe buzzkill (asta a fost acum vreo 2 saptamani, 3 maxim).

Nu zic ca a mai folosit, zic doar ca nu l-am mai prins altadata. Nu-mi plac persoanele care expiermenteaza pe servere unde cer admin dupa. Imi pare rau, sunt doar paranoic Exclamation
Sus In jos
Daniel.x

Daniel.x

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeLun Sept 06, 2010 10:28 pm

Paharutz da stiu cand "am" primit destroy atunci, nu eram eu, era un var de`al meu care momentam nu are de unde juca si a venit pe la mine eu eram la masa in acel moment si m`am intors si mi`a zis ca ba.. am intrat pe sv ala al tau cu cod si mi`a dat destroy.... EU NU AM INTRAT CU COD PE ACEST SERVER ASTA E AKM....Nu stiu ce e de facut, Nu stiu daca ma credeti....Asta e...Neutral
Sus In jos
paharutz

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeLun Sept 06, 2010 10:49 pm

OK, nu voi zice ca esti codat, pentru ca nu esti clar. Am zis ca a fost doar acea data cand te-am prins.
Voi zice in schimb doar ca: mi se pare interesant ca iti schimbasei numele pe server atunci, numele de pe forum e acelasi cu acela, nu ai mentionat acest incident nicaieri pe forum si acum scuza este clasica "it was my brother" care apare pe forumuri la alte jocuri in situatii asemanatoare.

In fine, daca totusi ai fost tu, nu zic ca ai fost, zic DACA... si a fost doar un experiment, am o retinere, dar faptul ca ai recunoscut e un plus, asa ca nu am de ce sa fiu rautacios. Oricum am demo-ul asa ca nu avea sens sa zici ca nu era cineva de la calculatorul tau Razz

Dar am totusi o intrebare si as aprecia un raspuns (sincer, desigur): cat erai tu la masa (estimativ cam 15-20 min maxim dureaza ca o persoana sa manance acasa - plus\minus), imi spui ca verisorul tau a avut timp sa caute pe Internet un cheat si apoi sa intre sa-l activeze ? Pentru ca ceea ce se intamplase era in felul urmator:

- ai murit la un moment dat
- ti-ai schimbat numele in Daniel.x
- cheat on

... fara pauza de disconnect\reconnect. Sau cel putin asa imi spune memoria.
Ceea ce inseamna ca e un cheat instalat pe calculator si care doar asteapta activare.

Asa ca ... desi nu te-am mai prins pana acum si a fost caz izolat, eu raman pe CONTRA. Si iti spun de pe acuma: sa nu te bazezi pe imunitate. Eu sunt cu ochii si pe admini (no offense la restul Razz - mai bine sa prevenim situatii neplacute), dar si pe jucatori si astept acelasi lucru si in privinta mea.

... deci CONTRA. Dar nu am nimic impotriva sa i se dea o sansa ca admin. (stiu, sunt paradoxal)
Sus In jos
jk_tataie

jk_tataie

Puncte : 5428

Foaie de personaj
CV:

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeLun Sept 06, 2010 11:02 pm

CONTRA

eu nu cred k era altcineva decat el.....
daca a jucat odata codat o sa mai joace si altadata.....
tinand cont k are 14 ani cred k stie sa foloseasca si cei mai multi codati sunt de varsta lui!!!
Sus In jos
Daniel.x

Daniel.x

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 1:51 am

pahar aveam cheatul Silent aim leis dar nu l`am folosit nici odata EU pe acest server...si tataie nu sunt ca "acei" copii de varsta mea... poti sa il intrebi pe pall mall ca el ma cunoaste bine Neutral Si app eu chiar vreau sa invat Counter bine ce crezi tu ca fac daca imi bag cod ? ca invat sa joc mai bine, nici un caz ! si nu am spus`o cu rautate...Neutral
Sus In jos
Daniel.x

Daniel.x

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 2:00 am

Am omis chestia asta: Dupa mintea mea cred ca a pus Daniel.x deoarece el ma striga Daniel si eu cum aveam nickul Dani.x dintr`un cfg....iti dai seama in continuare.. Neutral Asa mi`a spus si Anarky ca am fost prins cu wall si mie pe acest server mi`a facut poze doar Go*Bule .. aveam pozele pastreze mereu pozele care mi le` fac admini dar nu le mai am akum deoarece am primit destroy de la ayo.. Din greseala si a trebuit sa il sterg si sa`l copiez din nou dar nu conteaza ca mi`a dat destroy il cun si pe ayo suntem pr si nu aveam cum sa ma supar.. Dar decat sa primesc admin si sa ma urasca toti pe server mai bine asa si nu exista probleme intre noi.. Neutral
Sus In jos
jk_tataie

jk_tataie

Puncte : 5428

Foaie de personaj
CV:

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 3:10 am

cand prinzi pe cineva k iti fura ceva cum il vezi pe urma...?
asa este si acum te-a prins un admin cum te vede pe urma ceilalti admini?
eu unu nu cred k meriti....sa decida cine trebuie daca meriti sau nu admin...

bafta bounce
Sus In jos
Daniel.x

Daniel.x

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 4:05 am

Asta e... : )
Sus In jos
paharutz

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 5:06 am

Era aim when fire, nu silent aim. Silent aim e cu TOTUL altceva.

@tataie, ca sa fim corecti, pe atunci eram doar "consultant", nu admin. Asta nu insemna ca nu monitorizam jucatori chiar si fara admin inca de pe atunci si am ceva demo-uri cu cativa codati (evident jucatori one-night-stand).

Dani, aici nu este vorba ca avem probleme sau alte lucruri. Eu doar am atins un punct omis, atata tot. Daca altii considera ca meriti, nu ma impotrivesc. Ca jucator, nu ai incalcat nicio regula (in afara de acel caz izolat), nu ai luat gag (cat am vazut eu) si in niciun caz nu esti un jucator prost (nu ca ar avea relevanta pentru admin). Se vede in schimb ca nu prea esti la curent cu cheat-urile (ceea ce nu e neaparat un lucru rau), asa ca nu am ceva impotriva sa ai admin.

... sper doar sa-ti faci datoria daca il primesti. Nu iti dau PRO, dar nici nu o sa fac contestatie daca primesti Razz

As vrea totusi sa nu mai ai atitudinea asta de copil suparat care isi ia jucariile si pleaca. Daca primesti admin, ia-l, dovedeste-ne ca esti bun la asta si gata. Renunta la "mai bine nu ca se supara X si nu vreau". Ce te intereseaza pe tine de mine sau tataie ? Noi avem niste pareri si atat. Decizia oricum vine de mai sus.

Tot ce vreau este sa nu se mai repete acel caz izolat si sa ramana doar atat: un caz izolat. Nimic mai mult, nimic mai putin.
In schimb daca incepi sa te porti asa (crezand ca e mai bine) arati doar ca mai ai pana la maturitatea necesara. (ia-o ca feedback constructiv, nu ca repros, ca doar nu-s taica-tu sa iti fac morala Razz).
Sus In jos
Daniel.x

Daniel.x

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 12:03 pm

Am inteles paharutz... asta sper si eu sa ramana un "caz izolat" Neutral
Sus In jos
Daniel.x

Daniel.x

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitimeMar Sept 07, 2010 12:04 pm

dar nu am zis ca plec de pe server;))) doar ca mai bine raman doar un player normal Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cerere Dani.x Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Dani.x   Cerere Dani.x Icon_minitime

Sus In jos

Cerere Dani.x
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere Rulevenez...
» CERERE ADMIN