MAMI.IDLE.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MAMI.IDLE.RO

Cel Mai Tare Server

AcasaAcasa  SiteSite  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
....:: Parteneri Oficiali ::....
RadioShowRomania
Ultimele subiecte
» neam mutat pe www.Xtaz.ro
Configurare admin pe Admin Mod   Icon_minitimeSam Oct 13, 2012 7:14 pm Scris de executabil22

» admin idiot si owner de proasta calitate
Configurare admin pe Admin Mod   Icon_minitimeLun Sept 20, 2010 12:46 am Scris de go*BuLe

» ban fara motiv de catre black death
Configurare admin pe Admin Mod   Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 11:57 pm Scris de insider.

» Cerere Admin FunKy
Configurare admin pe Admin Mod   Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 4:52 am Scris de Siryel

» Ban fara motiv
Configurare admin pe Admin Mod   Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:16 pm Scris de dox

» POPULARITATE :D !
Configurare admin pe Admin Mod   Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:45 pm Scris de Daniel.x

» Rusine mami
Configurare admin pe Admin Mod   Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:58 pm Scris de Danii

» CINE CREZI CA VA POSTA DUPA TINE ?
Configurare admin pe Admin Mod   Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:39 am Scris de MaGic*

» NE MUTAM
Configurare admin pe Admin Mod   Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 9:31 pm Scris de WIZz!

Configurare admin pe Admin Mod

In jos 
AutorMesaj
mami
Moderator

Puncte : 5406
Data de inscriere : 23/06/2010
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti

Configurare admin pe Admin Mod   Empty
MesajSubiect: Configurare admin pe Admin Mod    Configurare admin pe Admin Mod   Icon_minitimeJoi Iun 24, 2010 12:00 am

Deschidem cu wordpad users.ini.

Aici trecem numele adminilor si parolele lor, urmate de accesul pe server.

Sa zicem ca vrem sa facem un admin cu access maxim pe numele gigi si parola gigi123. Trecem in users.ini aceasta linie:
Code:
gigi:gigi123:131071

Daca vreti sa puneti un admin cu nivel de acces mai mic , deschideti Admin Mod manual (un shortcut s-a instalat pe desktop la sfarsitul instalarii adminmod-ului , iar acolo mergeti la Admin Mod Reference , apoi Acces levels , unde alegeti nivelele de acces apoi dati calculate . Numarul care va rezulta acolo il treceti in users.ini .

ATENTIE! Daca ati incercat sa va logati cu setinfo _parola parola-ta si nu va merg comenzile, conectati-va la server cu numele de admin din users.ini si scrieti in consola admin_passworld parola-ta din users.ini .
Sus In jos
https://mami.forum.st

Configurare admin pe Admin Mod
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Configurare admin pe Admin Mod
» Configurare admin pe AMX Mod X
» Admin
» admin
» Admin off?