MAMI.IDLE.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MAMI.IDLE.RO

Cel Mai Tare Server

AcasaAcasa  SiteSite  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
....:: Parteneri Oficiali ::....
RadioShowRomania
Ultimele subiecte
» neam mutat pe www.Xtaz.ro
CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeSam Oct 13, 2012 7:14 pm Scris de executabil22

» admin idiot si owner de proasta calitate
CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeLun Sept 20, 2010 12:46 am Scris de go*BuLe

» ban fara motiv de catre black death
CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 11:57 pm Scris de insider.

» Cerere Admin FunKy
CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 4:52 am Scris de Siryel

» Ban fara motiv
CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:16 pm Scris de dox

» POPULARITATE :D !
CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:45 pm Scris de Daniel.x

» Rusine mami
CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:58 pm Scris de Danii

» CINE CREZI CA VA POSTA DUPA TINE ?
CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:39 am Scris de MaGic*

» NE MUTAM
CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 9:31 pm Scris de WIZz!

CE INSEAMNA MIX/WAR?

In jos 
+2
WIZz!
pronax
6 participanți
AutorMesaj
pronax

pronax

Puncte : 5286
Data de inscriere : 02/07/2010

CE INSEAMNA MIX/WAR? Empty
MesajSubiect: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 3:17 am

mix sau war e aceeasi chestie

Cum se joaca?

Se joaca 5v5! nu 8v8 , si se joaca pe baza de STRATEGIE nu public!

se da warmUP cateva runde apoi se da LIVE

Se joaca pe server de WAR , fara gaguri si alte prostii

Se vorbeste in TS(team speak!)

se gandeste jocul ....

ACUM SPER CA ATI INTELES CE INSEAMNA UN MIX , SI MAMI , EXE , VA IMPLOR , NU MA MAI CHEMATI ASA SA JOC CU TOTI PUBLICII CARE IN VIATA LOR NAU VAZUT CUM SE JOACA UN MIX!DAR SUNT ZEI! nu vreau sa va suparati pe mine , dar a fost un cacat de "meci" , ma asteptam la un sv de war , 5v5 , cand colo erau 10 la noi OMFG, ganditiva si ii chemam iar , MA OCUP EU DE RECRUTARI! ADUC EU OAMENI , SI II SPARGEM , NU IA UN FRAG AIA!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 3:56 am

Ai dreptate... ei jucau fiecare cum apuca, individual Neutral , meciurile se joaca in ECHIPA, ca de aia se face clanul, nu sa ne aflam in treaba sau ca vai avem clan Neutral ,mai ales ca jucam contra altui clan... iar echipa este formata din Maxim 5 jucatori "de camp" si 2 Rezerve, nu 15 jucatori, ca ala nu mai e clan, aia e satra.
Sus In jos
pronax

pronax

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 4:00 am

vau batut de vau ruinat , daca sunteti de acord , astept aici , PRO de la voi pentru mine , sa fac eu un team , sa jucam iar cu ei Smile
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 4:06 am

Contra , teamu il face doar -eXe-
Sus In jos
pronax

pronax

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 4:15 am

am vazut ce Team a facut , 8v8 la MIX ahahahahaah , numai am cuvinte , e prima oara in viata!
Sus In jos
WIZz!
Moderator
WIZz!

Puncte : 5576
Data de inscriere : 29/06/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 4:46 am

ba nush...eu macar recunosc k sunt novice in chestii de genu asta...deci nu imi permit sa ma pronunt!
pt primu mix de genu asta ... eu m-am scos Smile)
Sus In jos
pronax

pronax

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 4:48 am

frate mie eXe mia scos adminu si mia dat ban pe motiv ca am dat disconnect , si cik nu ma mai lasa pe server , ma jur frate..oricum nau ce sami faca...dar plm , ii supara adevarul , va batut un CLAN de nota 1 la skil Neutral
Sus In jos
mami
Moderator

Puncte : 5406
Data de inscriere : 23/06/2010
Varsta : 35

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 4:53 am

Se anulase mix pentru ca nu aveam oameni c steam,si am zis sa jucam, asa un meci amical si urma ca maine seara sa fie meciul[mix-ul adevarat],am zis in seara asta sa nu va suparati si am zis sa jucati mai multii,ma rog,daca mai vorbesti mult si prost n-ai de castigat nimic .Si mai spoon ca o sa fac o rubrica de clan numai pentru mixuri [EsT]*NUMELE ,intelege fnk numi place cearta ura si aici pe servarul meu sau sa zic al nostru (al vostru),nu vreau invidie nu vreau cearta vreau sa fiti ca fratii sa va intelegetii, altfel o sa zburatzi .U ORICUM TREBUIA ,CA ADMIN SA FII PA DE MULT SINCER...
Sus In jos
https://mami.forum.st
pronax

pronax

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 5:05 am

mamica , eu de ce nu am fost anuntat? miai spus sa intru si atat , si am ramas masca , iar pe sv , de ce sa fiu pa de mult? Smile) fara dovezi asa? din spuse? , ca iti zice nu stiu cine ca eu nu adminez bine? , asa sunt eu , mai activ Smile dau stanga si dreapta , daca ieri pe unu de la gag sau ban ti se urca in cap si altu zice NU IA DAT BAN LU ALA!..asa ca te rog , mai stai cu ochii pe mine sa vezi cum se administreaza un sv de CS , fnk off :*
Sus In jos
mami
Moderator

Puncte : 5406
Data de inscriere : 23/06/2010
Varsta : 35

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 6:03 am

Ti-am scos adminul doar dintr-un singur motiv!!! Ce ai facut la meci asta seara...doar d-aia..nu din alta cauza Sad [si ai mai avut scos adminu Smile...erai la reabilitare perioada asta,si te ridicam sus daca erai cuminte,,,,]
Sus In jos
https://mami.forum.st
Anarky

Anarky

Puncte : 5379
Data de inscriere : 03/07/2010

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeMier Iul 07, 2010 8:57 am

Sincer nu ma bag intre voi...Si la mine ca si la Wizz a fost o prima experienta (nu foarte placuta pt mine) dar trebuie sa se cunoasca membri echipei intre ei si ma refer ca stil de joc.
Eu joc bine cat sunt putini pe o harta si joc la walk.Am jucat degeaba pe walk cand celilalti alergau pe langa mine Razz
A fost o experienta si atat.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeJoi Iul 08, 2010 1:05 am

Vai pgl p***i mele , mai date in slbz de nebun ca numai ai ce cauta pe mami , luatear tot staffu mami.idle.ro prin c*r.
Sus In jos
pallmall

pallmall

Puncte : 5331
Data de inscriere : 24/06/2010

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeJoi Iul 08, 2010 5:14 am

sa`mi dau si eu parerea Very Happy .....Deci sa inteleg ca meciu acela a fost un amical nu un mix......nu trebe sa ne certam ...suntem o echipa..si da va sfatuiesc sa folositi team speak .........sper ca la urmatoru meci sa fiu si eu chemat. Oricum la ce echipa au avut aia trb sa ii sfasiem Very Happy dar m-ai avem sanse ...la urmatorul meci vreau sa fitzi activi si fara cearta..cum o fi o fi si gata....RESPECT

Exclamation Exclamation

CE INSEAMNA MIX/WAR? 39671618 by ayo
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeSam Iul 24, 2010 11:36 pm

un clan as putea face aici chiar eu...pe vechiul server am avut oameni buni in clan
Pot aranja echipa pot face un clan aici ...dar trebuie mai intai sa vad jucatorii si abia dupa va zic cine cum si daca intra ...daca sunteti de accord spuneti-mi
Sus In jos
MaGic*

Puncte : 5451
Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 36

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitimeSam Aug 07, 2010 12:26 am

tu fiind cine?
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/Leko/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CE INSEAMNA MIX/WAR?   CE INSEAMNA MIX/WAR? Icon_minitime

Sus In jos

CE INSEAMNA MIX/WAR?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMI.IDLE.RO :: REGULAMENT :: Discutii legate de servar si forum-