Wall nu avea. El tragea numai in "hot-spots". Exact punctele fixe, unde exista sanse foarte ridicate, sa se afle (in cazul prezent) un terorist. Cele mai preferate locuri de camping.
Multe din locurile alea le cunosc si eu, si ocazional mai trag, si mai nimeresc cate un cap. Vorbim de sansa pura. Acum, fiind de_dust2x2, e clar ca din moment ce CT monopolizau jocul, restu nu aveau altceva de facut, decat sa campeze, si sa-i astepte pe CT sa intre peste ei. Asta-i mentalitatea, sau mai degraba instinctu care-l detii atunci cand esti sub presiune.
In orice caz, fac o mica paranteza; inainte sa venim aici pe mami.idle.ro, eu cu fnk deseori ne uitam (ca specataor, LIVE) la meciuri intre clanurile faimoase de cs (snk,levicom etc.) si acolo vedeam ceea ce 90% din populatia jucatoare de cs din Romania, ar fi considerat "ARE COADE WA BAN BAN FMM etc." Si era clar ca nici nu se discuta problema hackurilor pe un meci inregistrat + HLTV. UnA juca exact ca ei.
Repet, nu contest existenta codului, desi eu sustin ca era curat/ã, dar nu asta-i scopu topicului. Ce urmaresc e un raspuns argumentat cu dece e/sau nu codat.