MAMI.IDLE.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MAMI.IDLE.RO

Cel Mai Tare Server

AcasaAcasa  SiteSite  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
....:: Parteneri Oficiali ::....
RadioShowRomania
Ultimele subiecte
» neam mutat pe www.Xtaz.ro
Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeSam Oct 13, 2012 7:14 pm Scris de executabil22

» admin idiot si owner de proasta calitate
Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeLun Sept 20, 2010 12:46 am Scris de go*BuLe

» ban fara motiv de catre black death
Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 11:57 pm Scris de insider.

» Cerere Admin FunKy
Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 4:52 am Scris de Siryel

» Ban fara motiv
Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:16 pm Scris de dox

» POPULARITATE :D !
Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:45 pm Scris de Daniel.x

» Rusine mami
Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:58 pm Scris de Danii

» CINE CREZI CA VA POSTA DUPA TINE ?
Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:39 am Scris de MaGic*

» NE MUTAM
Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 9:31 pm Scris de WIZz!

Parerea voastra despre sv si admini

In jos 
+5
GuMa
WIZz!
scooby_nebunu
pallmall
mami
9 participanți
AutorMesaj
mami
Moderator

Puncte : 5406
Data de inscriere : 23/06/2010
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti

Parerea voastra despre sv si admini Empty
MesajSubiect: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeVin Iul 02, 2010 4:06 pm

In special am nevoie de parerile voastre despre hash si Wizz
Sus In jos
https://mami.forum.st
pallmall

pallmall

Puncte : 5331
Data de inscriere : 24/06/2010

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeVin Iul 02, 2010 4:11 pm

Parerea mea despre Hash ....a dat dovada de incredere daca a renuntat la serveru pe care a jucat si s`a reintors pe mami.idle.ro ....deci GJ :*
Despre Wizz un admin funny Smile mereu ne face sa radem Smile) dar pe cat face glume pe atat isi face si trb bn Very Happy GG

Parerea mea despre server : Am venit pe acest server de buna voie nu ca mi`ar fi zis cnv sa ma mut...am intrat pe mami.idle.ro sa vad creatia lui exe si a lui mami . Momentan la cum arata serveru nu m`as muta dp el nici pt admin pe alt server asa cum mi sa oferit de....

Deoarece aici avem doi Owneri kare stau si analizeaza situatia si trag concluzii decat dupa ce se sfatueste cu restul staff`ului .
pwp MamI ^ Exe Very Happy

----------------------------------

cheers cheers cheers

Sus In jos
scooby_nebunu

scooby_nebunu

Puncte : 5276
Varsta : 38

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeVin Iul 02, 2010 4:23 pm

salut tin sa precizez ca sunt -eXe- parerea mea despre wizz si hash sant de treaba atat pe forum cat si pe serer asa ca tinetio tot asa in continuare santeti nr.1 si stati linistiti curaj ca doar santetii baietii mei... .... pig
Sus In jos
WIZz!
Moderator
WIZz!

Puncte : 5576
Data de inscriere : 29/06/2010
Varsta : 34

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeVin Iul 02, 2010 6:56 pm

In primu' rand MULTUMESC PT. INCURAJARI !!!
Ma bucur k am fost primit cu bratele deschise...k toata lumea m-a incurajat, si toata lumea s-a purtat super cu mine pana acuma !
Povestea a fost ca inainte, pe serveru unde am fst inainte, totul era foarte bine pus la punct, foarte bine organizat, dar aveam un owner care nu respecta !
De acolo am invatat eu sa fiu "profesionist" in ceea ce fac pt un server, dar dupa mai mult de un an de zile ( timp in care am fost acolo "trup si suflet" Smile) ), m-am saturat de fitzele unui owner bashit !
Atunci am propus un thread p forum si am zis k eu ma tirez de acolo...etc...
Hash este fratele meu mai mic :X
Pot sa zic k eu l-am format in bazele unui admin, fara sa sufar de mine Smile) , iar el nu a uitat chestia asta si mi-a zis k ma urmeaza oriunde ma duc eu !
Eu i-am zis k vin p mami, el a zis k vine cu mine, si intr-adevar asa a facut !
Ii multumesc pt k a demonstrat k este un "frate" adevarat ! Very Happy
Pe langa Hash, au mai venit cu mine oameni extraordinari precum FNK ( chiar dak poate voi o sa radeti ), MadDa Mad ( care e o pustoaica super :X ) , h1nx_kind ( super baiat si el...a renuntat la tot c avea acolo p server k sa vina sa fie si el cu mine aici :X ) , skndal ( care a zis k s muta aici si joaca ) , Anarky ( care e super baiat :X ) si multi multi altii...care au demonstrat k sunt PRIETENI ADEVARATI !!!
Cat despre comunitatea pe care am gasit-o aici, ma inteleg foarte bine cu toti ( in special element, Gumitza, Delicios ) , si ma bucur k pot sa fac parte din ea ( comunitatea Smile) ).
TINE-TI-O TOT ASA...SERVERUL O SA CREASCA !!!

WIZz! out...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeSam Iul 03, 2010 2:32 am

Multumesc ptr incurajari ;Wink

Dupa cum a zis si WizZ mai bine intro comunitate mica dar care este cu adevarat o cumunitate , decat fosta comunitate pe care am fost (mare si cu owner de cacao;) ).Cu timpu va creste.Wink

Cat despre cei care au venit , sunt super baieti .O sa mai vina si alti Wink.

Mami daca ai deschis topicu asta ca ai dubii in privinta mea , poti sa imi stergi adminu si sa mi-l primesc cand o sa il merit (foarte curand:P)

Despre comunitate ...Nu prea va cunosc fratilor:-s dar ma acomodez eu :-j...

Servaru e ff bun (fara lag si fara codati ).
La forum ar mai trebui lucrat , sa avem unde posta (exemplu [Salutu de bun venit , l-am postat la discutii intre admini])..ar trebui sa faceti mai multe subiecte ca sa fie si activitate.;Wink

Cam atatea as avea de zis .

Va :* Hash;))

Sus In jos
mami
Moderator

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeSam Iul 03, 2010 3:17 am

Nu am scris despre voi ca sa va iau adminul,hash...
Sunteti cei mai noi si sunteti superi buni.Eu m-am atasat tare mult de voi.Va pupa mami
Sus In jos
GuMa

Puncte : 5266
Data de inscriere : 30/06/2010

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeSam Iul 03, 2010 9:17 pm

ma inteleg foarte bine cu Wizz si Hash,sunt de treaba si nu abuzeaza de admin...isi fac treaba foarte bine,stiu de gluma;))...cat despre sv : am venit aici pentru a incepe de la 0...sa sustin cum pot un server nou si sa vad cum evolueaza mami.idle.ro (sper ca in bine bounce ) ... (Felicitari exe si mami pt munca depusa I love you )
Sus In jos
mami
Moderator

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeDum Iul 04, 2010 1:18 am

Ms mult Gumytza,dar fara voi nu aveam nimic Evil or Very Mad
Sus In jos
pronax

pronax

Puncte : 5286
Data de inscriere : 02/07/2010

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeDum Iul 04, 2010 1:59 am

despre mine nu ziceti nimic? :-s ca sa va raspund? FNK MEZ Mad
Sus In jos
jk_tataie

jk_tataie

Puncte : 5428

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: re:   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeDum Iul 04, 2010 4:27 pm

Wizz este ok
pe Hash nu lam vazut pe sv...
bafta in continuare la amandoi!!
Sus In jos
pallmall

pallmall

Puncte : 5331

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeDum Iul 04, 2010 5:03 pm

Despre [pronax]FNK my friend Very Happy poate nu credeti dar m`am impacat cu el Smile e de gasca si ajuta la munca pe server
Sus In jos
jk_tataie

jk_tataie

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: re:   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeDum Iul 04, 2010 6:19 pm

despre pall mall este de baza pe sv!!
ramai asa si nu te schimba dupa alte exemple negative dupa sv...
Pall Mall no.1 Maresal for sv mami.idle.ro

te pupa fratele tau indepartat tocmai din buc cheers Razz
Sus In jos
eLemenT

eLemenT

Puncte : 5293
Data de inscriere : 25/06/2010

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeDum Iul 04, 2010 6:51 pm

Wizz,Pall, sunt Baza :-" Delicios nu ca ma cam alearga Smile) hai ca glumesc ,pacat ca nu mai e plan Sad
Sus In jos
mami
Moderator

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeLun Iul 05, 2010 12:20 am

Stii care e moto-ul meu da?
RRESPECTA SI VEI FII RESPECTAT!
Plan nu a facut asa !
Sus In jos
jk_tataie

jk_tataie

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: re:   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeLun Iul 05, 2010 12:33 am

este bin zis

RESPECTA SI VEI RESPECTAT

cea ce sergiu si delicios nu prea face ast lucru....

sergiu juca codat era de fata alex>3sad,Tq Myky,
stich ala care a schimbat 4 harti in 10 minute fara vot si zicea k nu ii suspenda nimeni adminu lui......

[b]admini astia nu merita nici slot pe sv....
Sus In jos
WIZz!
Moderator
WIZz!

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeLun Iul 05, 2010 1:01 am

bhaaa....
gata ma cu cearta !!!

nu va mai mancati intre voi !!!

dak acuzi p cineva, fara dovezi sunteti 0.

faceti print, faceti c vreti...dar p cuvant d onoare nu merge ! Wink

va rog frumos...

WIZz! out...
Sus In jos
Siryel

Siryel

Puncte : 5302
Data de inscriere : 04/07/2010
Localizare : Iasi

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeMar Iul 06, 2010 5:12 am

Vai decând astept sa-mi dau cu parerea Very Happy inca de pe bZ, da acolo postau mai mult botii, decat jucatorii

Incep cu WiZZ!: Ce regret, e ca n-am apucat sa-l cunosc in live. Stau si ma uit la avatar, apoi la stilul lui de a tasta, de a posta pe forum, stilul lui de a fi, si-mi imaginez, cam câte zile si câte nopti asi putea eu pierde impreuna cu omu' asta, prin nenumarate locuri, cu alti nenumarati oameni.

Mã omule, esti tare. Nu, sincer acum... din toti pe care-i cunosc din România, te afli printre cei foarte putini, pe care chiar asi vrea sa-i cunosc. In special pe tine si pe fnk >Smile.Ca admin, presupun ca v-ati dat seama deja, omu stie ce face. E ora 23:56, n-am somn, si ma gândesc la WiZZ! Smile) vezi ce mult tin la tine ? Very Happy

Acum despre Hash: Lafel, alt tip cu personalitate care NU te plictiseste dupa 2-3 cuvinte. Imi pare rau de BZ, a pierdut peste 60% din adevaratul staff pe care-l avea. Dar lasa, ma bucur ca am ocazia sa joc impreuna cu Hash pe server aici, decat in alta parte Very Happy. Keep it up bro !
Ca admin, lafel ca si pâna acum. Omu stie ce face, stie ce decizie sa ia, si când sa o ia.

Nu exista lag, adminii isi fac treaba, deci nu exista codati (pentru mult timp), curios aici chiar se joaca harti tip CS, si nu numai DE-uri. Am prins chiar si fy_snow affraid . Singura buba e ca, nu e de 32 am inteles, dar pâna acum, nush daca au fost probleme, deci serverul e stass.

Forumul e printre cele mai complete si bune structurate din toate ce le-am vizitat. Nu are 10000 de categorii, child-boards sau alte chestii. Scurt si la subiect, dar amplu. Si va deveni si mai amplu Very Happy

Ca tot am ajuns aici, imi face placere sa joc alaturi de voi, si sper la o colaborare cât mai stânsã. Chiar daca multi dintre noi vom pleca in vacanta, la munca, sa nu se destrame, ceea ce s-a impletit pâna acum

In final, viatã si acordeoane Twisted Evil
Sus In jos
WIZz!
Moderator
WIZz!

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeMar Iul 06, 2010 10:45 pm

Multumesc mult Siryel...chiar ma simt flatat Very Happy

Sincer, chiar astept sa te vad pe server, sa ne intelegm cum ne-am ineteles pana acuma, si poate in viitor...dak nu imi dai prea la "fash"...poate chiar o sa ne intalnim >Smile

Din partea mea, asa cum i-am zis lui Hash si lui FNK, fratilor...cand veniti in Bucuresti, ma sunati...si fac in asa fel incat sa MA INTALNESC CU VOI !!!

Putem sa iesim la o bere oricand...poate chiar sa organizam o "treaba rusinoasa" sa iesim cu totii de pe server...
gen...sa organizam o "mare iesesala" a celor de pe server :X

o sa ma mai gandesc, si poate chiar o sa "organizez" o chestie de genu' asta !

Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitimeDum Iul 25, 2010 12:15 am

foarte frumos
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Parerea voastra despre sv si admini   Parerea voastra despre sv si admini Icon_minitime

Sus In jos

Parerea voastra despre sv si admini
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cer expertiza voastra.
» Reclamatie admini
» Regulament pt admini
» OBLIGATORIU PENTRU ADMINI!!!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MAMI.IDLE.RO :: Doar Admini :: Discutii intre admini-