MAMI.IDLE.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MAMI.IDLE.RO

Cel Mai Tare Server

AcasaAcasa  SiteSite  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
....:: Parteneri Oficiali ::....
RadioShowRomania
Ultimele subiecte
» neam mutat pe www.Xtaz.ro
Cer expertiza voastra. Icon_minitimeSam Oct 13, 2012 7:14 pm Scris de executabil22

» admin idiot si owner de proasta calitate
Cer expertiza voastra. Icon_minitimeLun Sept 20, 2010 12:46 am Scris de go*BuLe

» ban fara motiv de catre black death
Cer expertiza voastra. Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 11:57 pm Scris de insider.

» Cerere Admin FunKy
Cer expertiza voastra. Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 4:52 am Scris de Siryel

» Ban fara motiv
Cer expertiza voastra. Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:16 pm Scris de dox

» POPULARITATE :D !
Cer expertiza voastra. Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:45 pm Scris de Daniel.x

» Rusine mami
Cer expertiza voastra. Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:58 pm Scris de Danii

» CINE CREZI CA VA POSTA DUPA TINE ?
Cer expertiza voastra. Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:39 am Scris de MaGic*

» NE MUTAM
Cer expertiza voastra. Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 9:31 pm Scris de WIZz!

Cer expertiza voastra.

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Siryel

Siryel

Puncte : 5302
Data de inscriere : 04/07/2010
Varsta : 35
Localizare : Iasi

Foaie de personaj
CV:

Cer expertiza voastra. Empty
MesajSubiect: Cer expertiza voastra.   Cer expertiza voastra. Icon_minitimeMar Aug 17, 2010 4:03 pm

Aloha dudz.

Am facut topicul la pareri si sugestii, pentru ca asi dori parerea si sugestia voastra, in ceea ce priveste un ban pe care l-am dat.

Am sa povestesc foarte sumar care-i treaba, apoi atasez un link cu .demou respectiv.

Ieri (16 August) pe la o ora oarecare, intra pe server una. La propriu, avea nickul "UnA". Acest/acea UnA juca izbitor de bine, tactic etc. Toata lumea sustine ca avea hacks, numa eu tot ma uitam, si nu ma puteam decide. De aceea am facut un demo, si sper sa-l luati fiecare dintre voi care sustineti ca tineti la mami.idle.ro / sunteti devotati serverului-forumului / sunteti jucatori-admini model etc. (si asa e lipsa de activitate pe forum, hai sa-i dam cu o dezbatere)

Faptul ca i-am dat Ban, e irelevant, intrcât in fiecare zi se dau nenumarate banuri pe motive anapode. (i.e. Nokia care da ban permanent, ca unu isi pune numele lui de familie ca nickname). Scopul analizei si verdictului pe care asi dori s-o faceti cat mai multi, e pentru a va demonstra voua cat de bine stiti sa prindeti un codat, precum si cât de ascutite sunt capacitatile voastre analogice si abilitatea de a lua decizii corecte.

Din moment ce eu deja stiu demou, sustin totusi ca nu avea nimic. Dar vreau si parerea altora.

Link: http://www.2shared.com/file/6LfIHGzi/una.html

(l-am ucat cu 800bps. NICI 1 kilo/s. Sper sa se uite vreo unu la el)
Sus In jos
GuMa

Puncte : 5266
Data de inscriere : 30/06/2010

MesajSubiect: Re: Cer expertiza voastra.   Cer expertiza voastra. Icon_minitimeMar Aug 17, 2010 4:43 pm

I'ai facut vreo poza Siryele ??....Poate ar avea wall...Ca la o faza a tras dinainte sa il vada...si nu cred eu ca are cineva asa reflex ...Parerea mea Razz
Sus In jos
Siryel

Siryel

Puncte : 5302
Varsta : 35
Localizare : Iasi

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: Re: Cer expertiza voastra.   Cer expertiza voastra. Icon_minitimeMar Aug 17, 2010 4:55 pm

Wall nu avea. El tragea numai in "hot-spots". Exact punctele fixe, unde exista sanse foarte ridicate, sa se afle (in cazul prezent) un terorist. Cele mai preferate locuri de camping.

Multe din locurile alea le cunosc si eu, si ocazional mai trag, si mai nimeresc cate un cap. Vorbim de sansa pura. Acum, fiind de_dust2x2, e clar ca din moment ce CT monopolizau jocul, restu nu aveau altceva de facut, decat sa campeze, si sa-i astepte pe CT sa intre peste ei. Asta-i mentalitatea, sau mai degraba instinctu care-l detii atunci cand esti sub presiune.

In orice caz, fac o mica paranteza; inainte sa venim aici pe mami.idle.ro, eu cu fnk deseori ne uitam (ca specataor, LIVE) la meciuri intre clanurile faimoase de cs (snk,levicom etc.) si acolo vedeam ceea ce 90% din populatia jucatoare de cs din Romania, ar fi considerat "ARE COADE WA BAN BAN FMM etc." Si era clar ca nici nu se discuta problema hackurilor pe un meci inregistrat + HLTV. UnA juca exact ca ei.

Repet, nu contest existenta codului, desi eu sustin ca era curat/ã, dar nu asta-i scopu topicului. Ce urmaresc e un raspuns argumentat cu dece e/sau nu codat.
Sus In jos
FoX

FoX

Puncte : 5339
Localizare : Slatina

MesajSubiect: Re: Cer expertiza voastra.   Cer expertiza voastra. Icon_minitimeMar Aug 17, 2010 6:20 pm

ma nici eu nu zic de un jucator ca are cod inainte sa stau pe el sa vad ce si cum..
era bun/a dar frate dupa ce i-ai dat ban putea sa intrebe "de ce am luat ban?" sau "aveti dovezi impotriva mea?" dar el/ea (drq stie ce sex este) a continuat pur si simpli sa joace..+ ca ce m-a surprins este ca dupa i-ai dat ban si a intrat iar nu mai juca asa "mirific"
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cer expertiza voastra.   Cer expertiza voastra. Icon_minitime

Sus In jos

Cer expertiza voastra.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Parerea voastra despre sv si admini

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum