MAMI.IDLE.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MAMI.IDLE.RO

Cel Mai Tare Server

AcasaAcasa  SiteSite  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
....:: Parteneri Oficiali ::....
RadioShowRomania
Ultimele subiecte
» neam mutat pe www.Xtaz.ro
Reclamatie admini Icon_minitimeSam Oct 13, 2012 7:14 pm Scris de executabil22

» admin idiot si owner de proasta calitate
Reclamatie admini Icon_minitimeLun Sept 20, 2010 12:46 am Scris de go*BuLe

» ban fara motiv de catre black death
Reclamatie admini Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 11:57 pm Scris de insider.

» Cerere Admin FunKy
Reclamatie admini Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 4:52 am Scris de Siryel

» Ban fara motiv
Reclamatie admini Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:16 pm Scris de dox

» POPULARITATE :D !
Reclamatie admini Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:45 pm Scris de Daniel.x

» Rusine mami
Reclamatie admini Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:58 pm Scris de Danii

» CINE CREZI CA VA POSTA DUPA TINE ?
Reclamatie admini Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:39 am Scris de MaGic*

» NE MUTAM
Reclamatie admini Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 9:31 pm Scris de WIZz!

Reclamatie admini

In jos 
+3
FoX
scooby_nebunu
XtreZz
7 participanți
AutorMesaj
XtreZz

Puncte : 5218
Data de inscriere : 04/08/2010

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 5:40 pm

In primul rand vreau sa ii salut pe toti cei care ma cunosc de aici..si pe cei care merita...Am vazut ca e o problema mare cu adminii pe serverul asta,se impart ban-uri dupa cum vrea fiecare,fara sa verifice...toti jucatorii tipa sa dea ban,si adminul ii asculta...nu mi se pare un lucru normal...trebuie sa se inteleaga ca sunt jucatori care au ajuns la alt nivel decat ei..si stiu jocul bine,dar ei sunt orgoliosi...daca ii bate cineva gata incep sa tipe ca are cod ca nu stiu ce...asta e orgoliu care nu trebuie sa apara la admini in primul rand...ceilalti pot sa faca ce vor...Am jucat cu numele MaNueLa si am primit ban de 3 ori fara motiv...fara nimic...mi s-au facut poze de catre adminul zBs,caruia i le-am dat...dar inainte si el mi-a dat un ban,fara motiv.mi-a mai facut poze adminul kentzor caruia i le-am dat cand mi le-a cerut...mai vreau sa remarc ca adminii se cred godlike si vorbesc de sus cu cei carora le fac poze(pe mess spun).ei se cred smecheri cu toate ca unii sunt doar niste copii.ar trebui pusa o limita de varsta pentru admini..asta ca sa mearga serverul bine si sa nu existe certuri,daca nu...va spun din propria experienta ca serverul va cadea usor,dar sigur.Am patit si eu la fel cu propriul meu server si din cauza asta l-am si inchis dupa 4 luni...astazi am luat ban pe motiv ca nu am predat pozele,de la adminul FoX...dupa care am schimbat ip-ul si am intrat sa intreb de ce mi-a dat ban...bine inteles ca revenim la treaba cu "adminul e peste toti" si a inceput sa ma ia cu d-alea ca "ce sunt la interogatoriu?"...si am inteles ca mi-a facut Magic poze...asa mi-a zis el...dar magic nu mi-a facut absolut nicio poza,nici macar nu m-a trecut spectator...deci inca un ban primit aiurea...astept cei care ma cunosc sa confirme ca nu joc codat,am jucat si in pgl daca e nevoie atasez legitimatia sa vada toata lumea...daca voi vreti sa nu intre niciunul bun pe server...continuati asa...dar barem puneti la numele serverului in paranteza [noobs only].
o zi buna.
Sus In jos
scooby_nebunu

scooby_nebunu

Puncte : 5276
Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 6:11 pm

xtreaz lasmi un id de mss k si vb acolo ms o sa se rezolve...
...
Sus In jos
FoX

FoX

Puncte : 5339
Data de inscriere : 04/07/2010
Localizare : Slatina

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 6:14 pm

ban nu puteai lua fara motiv.
Adminul Magic* ti-a facut poze, tu nu le-ai prezentat si el mi-a cerut sa iti dau ban deoarece el nu are acces la comanda ban/banip
Sus In jos
XtreZz

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 6:16 pm

sa imi dovedeasca ca mi-a facut poze si mai discutam...inseamna ca are probleme cu comanda si nu stie sa o foloseasca...ori tu esti cel care minte.
Sus In jos
FoX

FoX

Puncte : 5339
Data de inscriere : 04/07/2010
Localizare : Slatina

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 6:18 pm

Sus In jos
XtreZz

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 6:20 pm

atunci il astept pe el sa posteze...sa vad cum sustine el ca mi-a facut poze.
Sus In jos
Anarky

Anarky

Puncte : 5379
Data de inscriere : 03/07/2010

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 8:21 pm

Am fost si eu pe server aseara cand s-a intamplat faza si Fox a intrebat daca ai prezentat pozele iar magic a zis ca nu...oricum pozele sunt lacrima oricum dupa atat timp deci nu mai are rost sa le prezinti
Sus In jos
MaGic*

Puncte : 5451
Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 36

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 8:43 pm

ai iesit ... nu am primit nimic pe mess ... ce sa intelegem de aici ?! NEPREZENTARE POZE!

pig pig pig pig

next time fi mai precaut si da pozele!

cand ti se fac poze te baga automat spectator nu te pun eu ....
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/Leko/
XtreZz

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 8:44 pm

Hai sa fim seriosi...tu crezi ca daca luam ban pe drept mai veneam aici sa fac scandal? crezi ca nu intram cu wall pur si simplu pe alt server? cu atat ca joc de 2 zile si mi se pare o nedreptate...crede-ma ca nu mai sunt la varsta cand sa fac chestii de genul..imediat fac 20 de ani.a trecut de mult varsta cand ma bucuram ca omor si eu cu wall...asta se intampla demult,acum mai bine de 5-6 ani,si atunci nici nu imi placea...distruge tot farmecul jocului.eu o sa fac demo daca e nevoie de fiecare data cand joc..si o sa vedeti ca nu se schimba deloc calitatea jocului meu si am sa postez toate demo-urile,si atunci sa vedem ce mai aveti de obiectat...si acum 10minute pe server a intrat cineav cu numele meu...pall mall imi este martor...si tare imi e sa nu fi fost acela caruia i-ati facut pozele...verificati si daca am steam pe numele respectiv pls..pentru ca eu am...si daca se poate memorati undeva steam id si verificati de fiecare data cand intra cineva cu numele acestea pe server...asta pana o sa mi le rezerv...ca am impresia ca cineva vrea sa faca rau.
Sus In jos
XtreZz

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 8:45 pm

MaGic* a scris:
ai iesit ... nu am primit nimic pe mess ... ce sa intelegem de aici ?! NEPREZENTARE POZE!

pig pig pig pig

next time fi mai precaut si da pozele!

cand ti se fac poze te baga automat spectator nu te pun eu ....

stiu ca ma baga spectator...si de aceea iti spun cu mana pe inima ca nu am iesit in viata mea dupa ce mi s-au facut poze...spun inca o data...verificati steam id si daca se intampla asta pe steam id-ul meu personal nu mai intru in viata mea pe server...pentru ca nu se va intampla niciodata asa ceva...
Sus In jos
MaGic*

Puncte : 5451
Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 36

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 8:47 pm

No No

nu stie toata lumea sa dea STATUS sa vada care are steam si care nu Neutral
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/Leko/
XtreZz

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 8:50 pm

pai ar trebui sa stie...mai ales adminii....

LE:asa ca daca vedeti pe cineva cu numele MaNueLa sau XtreZz fara steam....ban direct..ms
Sus In jos
Anarky

Anarky

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 9:25 pm

Chiar daca te baga spectator,nu iesi de pe server sau daca iesi prezinti pozele pe mess
Multi ies de pe server pt ca mananca net dar prezinta pozele.
A fost gresala ta,nu a lui magic.
Nu am fost foarte atent la toata treaba dar la un moment dat nu te-am mai vazut pe server nici ca specator si cred ca atunci ti-a dat ban
Sus In jos
pallmall

pallmall

Puncte : 5331
Data de inscriere : 24/06/2010

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 9:28 pm

In primul rand buna Manuela Razz bafta pe server
In al doilea rand ...m`am uitat si eu pe el...sa vad ...nu are nimic fratilor pozele sunt curate terminati !! acceptati si jucatori buni pe server!

si da azi ....a intrat unu cu nick`namul Manuela...cn stie Smile) era valve Smile ca m`am uitat Razz

Pt toti adminii (care nu stiu) mai dati si status in consola Smile si la cei cu steam nu le dati destroy Smile ....datile un ban cinstit si atat Wink
Sus In jos
Anarky

Anarky

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 9:31 pm

Eu nu sunt deacord cu destroy,eu nu am dat nici odata pt ca nu consider ca este cazul si consider ca este inutila. Asta este parerea mea.
Dar macar la astia cu steam nu mai dati aiurea pt ca este aiurea.
Sus In jos
XtreZz

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 9:32 pm

Anarky a scris:
Chiar daca te baga spectator,nu iesi de pe server sau daca iesi prezinti pozele pe mess
Multi ies de pe server pt ca mananca net dar prezinta pozele.
A fost gresala ta,nu a lui magic.
Nu am fost foarte atent la toata treaba dar la un moment dat nu te-am mai vazut pe server nici ca specator si cred ca atunci ti-a dat ban

nu intelegi ca nu am fost eu? nu ai citit mai sus? verificati daca am STEAM mai intai si dupa acuzati! si verificati si steam id-ul meu! NU AM FOST EU! mai spun o data...dac aprindeti pe cineva cu numele astea doua pe valve BAN direct!
Sus In jos
Anarky

Anarky

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeMier Aug 04, 2010 9:35 pm

Am incercat sa fac edit dar mi-a luat-o rasna post-ul.
Am vazut ce ai scris.Nu stiu care a fost treaba,si este un pic suspecta.

Sunt PRO UNBAN, si data viitoare mai multa atentie din partea lui Magic
Sus In jos
WIZz!
Moderator
WIZz!

Puncte : 5576
Data de inscriere : 29/06/2010
Varsta : 34

Foaie de personaj
CV:

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 3:46 am

eu il cunosc p XTREZZ...nu jocaca cu cod...PRO pt UNBAN !!!
Sus In jos
XtreZz

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 4:09 am

revin...am primit din nou ban cred ca de la nokia...care nu merita admin...are probleme baiatul asta
poze.rar - 1.2 Mb

LE: nu nokia cred ca mi-a dat ban...cer sa se verifice in log-uri.ms
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie admini Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie admini   Reclamatie admini Icon_minitime

Sus In jos

Reclamatie admini
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-