| Reclamatie | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Headshot_
Mesaje : 6 Puncte : 5215 Data de inscriere : 30/07/2010 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Reclamatie Vin Iul 30, 2010 6:18 pm | |
| Headshot_@Muziq died ADMIN WIZz!: slay Headshot_@Muziq * Careful! You've died 2 rounds in a row now... * Luu* changed name to tEquilla Headshot_@Muziq : bai nene ce hal de admini:| sunt astia:|
Headshot_@Muziq : nu ai vazut ca ma duceam dupa bmb?
WIZz! : taci !
Fan Luu* : taci ma
Headshot_@Muziq : a trecuyt runda
*** Micro^Bule killed WIZz! with a headshot from m4a1 *** Headshot_@Muziq : si nu am pus bmb?
ADMIN zBs: Has Gagged Headshot_@Muziq From Speaking For 10. Minutes, For: ( say / say_team / voicecomm ) Kicked by Console: "Banned for 120 min" Kicked :"Banned for 120
MDA... NU AM CE ZICE....EU STIU CA ATUNCI CAND UN ADMIN GRESESTE TREBUIE SA ISI CEARA SCUZE NU SA DEA BAN...DUPA CE CA AM PRIMIT SLAY CU TOTU SI CU TOTU DEGEABA ERAM LA 5 SECUNDE DE BMB SI MAI ERAU 33 SECUNDE DIN RUNDA....SI PRIMESC SLAY..ROG SA SE IA MASURI IMPOTRIVA ACESTORI ADMINI CARE SE CRED INTOTDEAUNA SUPERIORI SI FAC CE VOR EI PE SVR-RE...MI-AU DAT BLIND DE 2 ORI SI NU AU STIUT CUM SA MA PROVOACE SA SAR UN PIC CU GURA PT A MA BANA PT SIMPLUL MOTIV CA NU FACEAU FATZA PE SVR...CU ASTFEL DE ADMINI NU VA PROGRESA ACEST SVR NICIODATA...DACA MEREU CAND INTRA UN JUCATOR BUN TOTI ADMINII ASTEAPTA CEA MAI MICA CHICHITZA PT AL BANA:|...BAFTA!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie Vin Iul 30, 2010 6:21 pm | |
| Chiar nu am fost atent cn ti-a dat , eu tocmai ma bagasem brb (am fost sa bag la matz)...Si oricum ai folosit un limbaj neadecvat...Ai injurat , ai stat stres pe capu lor si ti-a dat Fan Luu* cu zbs gag si banu , nustiu de unde a aparut ... Salut ! |
|
| |
Headshot_
Mesaje : 6 Puncte : 5215 Data de inscriere : 30/07/2010 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie Vin Iul 30, 2010 6:31 pm | |
| de injurat nu am injurat...dar cand vezi ca primesti slay cu totu si cu totu aiurea iti spun eu ca oricine ar fii inceput sa tipe...daca se joaca dupa reguli atunci sa se respecte pt ca atunci cand sa dezamorsat bmb si am primit slay nu am zis nimik...dar cand vad ca mai era juma de runda si eu iau slay ca am ramas singuru si le era lene la admini sa astepte sa treaca runda...iti spun eu ca te enervezi;) iti spun eu ca daca trecea runda si nu puteam bmb daca aveam admin imi dadeam singur slay;)...am 8-9 ani de cand joc cs cu pauza de 2 ani si crede-ma ca stiu si cei ala fair play si tot pt ca meciurile din pgl te invata multe;) oricum stai lin ca se poate vedea cn mi-a dat ban.... salut!
| |
|
| |
Headshot_
| Subiect: Re: Reclamatie Vin Iul 30, 2010 6:34 pm | |
| Si nu am inteles faza cu "am stat stres pe capul lor" adik:| poti sa fii mai explicit?...am stat stres ca incercau sa ma prinda cu ceva si nu aveau dc...mi-au dat 2 blinduri stateau spec incontinuu si degeaba? asta ai vrut sa spui? | |
|
| |
WIZz! Moderator
Mesaje : 294 Puncte : 5576 Data de inscriere : 29/06/2010 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
Foaie de personaj CV:
| Subiect: Re: Reclamatie Vin Iul 30, 2010 7:04 pm | |
| prietene, lasa-ma sa te lamuresc... in 1 rand, esti ingrozitor de tare in gura! in 2 rand, eu ti-am dat slay ( si app...mai erau 22 d secunde ), timp in care eu zisesem d vreo 3 ori BOMBAAA...si ti-am dat slay ! in 3 rand, nu eu ti-am dat ban, oricum nu conteaza cine ti-a dat ban! in 4 rand, eu cu respect ma pish p PGL tau, daca acolo ai invatat sa iei tu la rost toti adminii si p absolut toti sa ii faci buti si prosti si etc... in 5 rand, treaba cu blindu e problema adminului...ce te F**E p tine grija?primesti BLIND knd vrea adminul intelegi ? si inca ceva...ai primit blind doar o data...iti zic eu;) tot de la mine si ti l-am scos imediat pt k ai reactionat "blindul" in 6 rand...cand iti revizuiesti comportamentul, poate o sa iti scoata cineva banul...pana atunci bafta cu PGL tau :* adio...la revedere | |
|
| |
Headshot_
| Subiect: Re: Reclamatie Vin Iul 30, 2010 10:21 pm | |
| nu ma lua cu prietene ca nush ce prietenie avem noi doi in primul rand...in al doilea rand iti spun si eu ca nu stii mai bn ca mn ce si cum am primit...si pot sa bag mana in foc ca mai erau 33 secunde ca m`am uitat...si chiar daca mai erau 22 secunde eram fix langa bmb...pot sa stiu dc am primit slay atunci? pt ca eram la cateva secunde de x si de bmb;) habar n`avetzi ce sa faceti cu adminu si va credetzi mari si tari doar pt simplul fapt ca sunteti admini...sunteti admini ca sa avetzi grija de svr si sa dati un model playerilor nu sa te consideri tu mai superior si sa faci ce iti taie tie capu;) | |
|
| |
WIZz! Moderator
Mesaje : 294 Puncte : 5576 Data de inscriere : 29/06/2010 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
Foaie de personaj CV:
| Subiect: Re: Reclamatie Sam Iul 31, 2010 12:44 am | |
| " un model playerilor nu sa te consideri tu mai superior " sa te lamuresc cum sta treaba cu limba romana : mai superior nu exista mai invata amice :* | |
|
| |
pallmall
| Subiect: Re: Reclamatie Sam Iul 31, 2010 2:03 am | |
| Headshot ....fara suparare.....frate dar ala e limbaj de la tzara .....jucam cu alt nick.....am vrut sa ma sch sa iti dau ban....ai primit gag insa de la zbs ...si nuj cum .crek ai dat retry de ai luat ban 120 de min ar fi mai bn daca faci o cerere unban si totul se rezolva.. | |
|
| |
WIZz! Moderator
Foaie de personaj CV:
| Subiect: Re: Reclamatie Sam Iul 31, 2010 2:34 am | |
| daca face cerere unban degeaba ! cine ii scoate banu , o sa mai aiba de lucru si dupa aia...dc? pt k eu knd il prind cum ii dau ban...uite asa !
| |
|
| |
MaGic*
Mesaje : 213 Puncte : 5451 Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie Sam Iul 31, 2010 1:20 pm | |
| | |
|
| |
Headshot_
| Subiect: Re: Reclamatie Lun Aug 02, 2010 5:19 pm | |
| =))))))) ))) sa umplut romania de destepti=))))))) te`ai spalat ma si tu pe ochi azi dimineata? inainte sa ma corectezi pe mn? ))) | |
|
| |
Headshot_
| Subiect: Re: Reclamatie Lun Aug 02, 2010 5:25 pm | |
| ce rau esti tu bah:> dai ban fara motiv "uite asa" ))))))ca esti tu smecher=))))) | |
|
| |
scooby_nebunu
Mesaje : 30 Puncte : 5276 Data de inscriere : 24/06/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: yes yo by me Scooby_Nebunu Lun Aug 02, 2010 5:47 pm | |
| dami ip-ul sa-ti scot banul... | |
|
| |
MaGic*
Mesaje : 213 Puncte : 5451 Data de inscriere : 11/07/2010 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie Lun Aug 02, 2010 5:48 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie | |
| |
|
| |
| Reclamatie | |
|