MAMI.IDLE.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MAMI.IDLE.RO

Cel Mai Tare Server

AcasaAcasa  SiteSite  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
....:: Parteneri Oficiali ::....
RadioShowRomania
Ultimele subiecte
» neam mutat pe www.Xtaz.ro
Reclamatie Magic* Icon_minitimeSam Oct 13, 2012 7:14 pm Scris de executabil22

» admin idiot si owner de proasta calitate
Reclamatie Magic* Icon_minitimeLun Sept 20, 2010 12:46 am Scris de go*BuLe

» ban fara motiv de catre black death
Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 11:57 pm Scris de insider.

» Cerere Admin FunKy
Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 4:52 am Scris de Siryel

» Ban fara motiv
Reclamatie Magic* Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:16 pm Scris de dox

» POPULARITATE :D !
Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:45 pm Scris de Daniel.x

» Rusine mami
Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:58 pm Scris de Danii

» CINE CREZI CA VA POSTA DUPA TINE ?
Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:39 am Scris de MaGic*

» NE MUTAM
Reclamatie Magic* Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 9:31 pm Scris de WIZz!

Reclamatie Magic*

In jos 
+10
Anarky
I'm back Hash
Danii
KenT
Siryel
delicios
FoX
jk_tataie
MaGic*
geo16
14 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
geo16

Puncte : 5195
Data de inscriere : 24/08/2010

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeMar Aug 24, 2010 6:07 am

1.Numele dvs. : tonyjaa

2.Numele adminului reclamat : Magic*

3.Data si ora : 24-08, ora ~00:50

4.Motiv reclamatie : Am zis ca a ajuns si adminul sa fie codat ( dadea prin hs prin pereti in mod repetat ), poate nu avea cod, poate da, dar nu asta e comportament de admin. Am cerut forumul, nu mi l-a dat nimeni (ma asteptam ca adminii sa raspunda intrebarilor de gen), Magic a spus : ''ia forum'' si am fost banat permanent.

5.Dovada (Se accepta doar Print la consola) : https://2img.net/r/ihimizer/i/magic2.png/
https://2img.net/r/ihimizer/i/magicg.png/
Sus In jos
MaGic*

Puncte : 5451
Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeMar Aug 24, 2010 5:54 pm

Shocked Shocked Shocked

suport consecintele ca nu va mai halesc Mad
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/Leko/
jk_tataie

jk_tataie

Puncte : 5428
Data de inscriere : 24/06/2010

Foaie de personaj
CV:

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: ....   Reclamatie Magic* Icon_minitimeMier Aug 25, 2010 3:01 am

desi esti un admin bun ...parerea mea nu ai facut bine ce ai facut!!!

sa vedem ce zice owneri....adik numai anarky Razz
Sus In jos
MaGic*

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeMier Aug 25, 2010 3:51 am

tataie ... ti se umple paharu Neutral si te descarci asa !
Sus In jos
geo16

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeMier Aug 25, 2010 2:51 pm

MaGic* a scris:
tataie ... ti se umple paharu Neutral si te descarci asa !

Cum adica te descarci? Pai d-asta suntem noi ( jucatorii ) pe server? ca adminii sa se descarce pe noi?

Dinpotriva, trebuie sa fie mai ingaduitori ca sa populati un server. Daca aveti admini buni, serverul creste si el... ( buni nu ma refer ca stie sa foloseasca comenzile sau sa prinda codatii ; a fi bun inseamna sa respecti pe cei din jurul tau si restu vine de la sine.

Astept o decizie

ps: magic, cred ca ar trebui sa stii asta, doar ai 21 de ani... o.O
Sus In jos
MaGic*

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeMier Aug 25, 2010 5:25 pm

k!

respecta ma sa te pot respecta Wink tu nu meriti sa fii respectat din partea mea ! gata ca intru in polemica cu tine si imi pierd timpu degeaba
Sus In jos
FoX

FoX

Puncte : 5339
Data de inscriere : 04/07/2010
Localizare : Slatina

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeMier Aug 25, 2010 8:18 pm

sunt de acord cu Magic*
adminii trebuie sa respecte jucatorii dar si jucatorii trebuie sa respecte la randul lor adminii.
Voi credeti ca se admin unui codat? :O cum sa crezi asa ceva..
Sus In jos
geo16

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeMier Aug 25, 2010 11:32 pm

FoX a scris:
sunt de acord cu Magic*
adminii trebuie sa respecte jucatorii dar si jucatorii trebuie sa respecte la randul lor adminii.
Voi credeti ca se admin unui codat? :O cum sa crezi asa ceva..

Bun, l-am facut codat?, so???

Ce e mai rau? Sa faci codat un admin sau sa injuri un player ( fiind admin )? Care playerul respectiv ( eu fiind nou , sa zicem ca e unu nou care intra pe server si nu stie cine stie ce, face codat pe un admin, asa ii raspundeti? asa va raspunde si el, ce faceti? ii dati ban

Din ce v-am zis eu sper sa va indreptati, iar tu Magic* invata sa-ti pastrezi calmu'

Nu mai am nevoie de nici un raspuns, m-am lamurit, multumesc. Bafta
Sus In jos
MaGic*

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Aug 26, 2010 2:19 am

da, dar nu repetat ca devii stresant
Sus In jos
geo16

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Aug 26, 2010 4:48 am

nu ma mai intereseaza serverul, m-am lamurit Neutral

Ultima editare efectuata de catre geo16 in Vin Aug 27, 2010 3:58 am, editata de 2 ori
Sus In jos
MaGic*

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Aug 26, 2010 5:10 am

Evil or Very Mad la revedere :X
Sus In jos
delicios

Puncte : 5274

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Aug 26, 2010 7:36 pm

Bai copilasi eu nu inteleg ce aveti cu magic ... eu chiar il inteleg ca a si-a varsat nervi asa ... veniti voi care nu aveti treaba cu jocul si cu hartile si ne injurati pe noi din diferite motive ( iesim cu tinta pe voi .. tragem prin pereti s.a.m.d )

pai normal fratilor cand voi aveti locuri fixe in care stati ca si boti ( denumite si LOCURILE PROSTILOR )

Deci eu nu inteleg dc ar trebui sa il pierdem pe magic care chiar joaca bine
Sus In jos
MaGic*

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Aug 26, 2010 7:45 pm

ty ty bounce
Sus In jos
geo16

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Aug 26, 2010 10:12 pm

MaGic* a scris:
ty ty bounce

si ce daca joaca bine? aici e vorba de ADMIN nu de jucat bine.

oricum magic, la 21 de ani sa stai in casa si sa te joci cs, e grav, sincer!

@delicios, din curiozitate, de cand joci tu cs?

stii macar cum joc de vorbesti aiurea? vorbesti sa nu taci... alt obsedat de cs

repet ! e vorba de admin nu de jucat bine, chiar mi se rupe cum joaca magic, un disperat, e normal sa joace asa
Sus In jos
MaGic*

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Aug 26, 2010 10:23 pm

geo16 a scris:
Am repetat ca nici nu mai am nevoie de vreun raspuns de la voi, NU ma mai intereseaza serverul.

Bye

Inchideti topicu'

Sus In jos
geo16

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Aug 26, 2010 10:25 pm

MaGic* a scris:
geo16 a scris:
Am repetat ca nici nu mai am nevoie de vreun raspuns de la voi, NU ma mai intereseaza serverul.

Bye

Inchideti topicu'

Da, dar cand vad ca sunteti de 20 de ani si atat de prosti mi se face rau...
Sus In jos
delicios

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Aug 27, 2010 3:11 am

bai copilu tu vezi pe cine jignesti pe aici ... faci prost pe cine vrei tu dar nu mai comenta atat .... cum sa va mai suportam ma ? cat sa va mai credem si noi ? toata ziua ne injurati si comentati cand nu stiti hartile .... daca ati putea ati jucat de DUST2 si FY_Snow ca restul nu le cunoasteti ... eu atat iti spun sa nu te gasesc pe sv ca mare destroy iti iei
Sus In jos
Siryel

Siryel

Puncte : 5302
Varsta : 35
Localizare : Iasi

Foaie de personaj
CV:

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Aug 27, 2010 3:38 am

Geo, din moment ce ai scris ca nu te mai intereseaza serverul, dece inca mai intri ? Esti curios ce spun si celelalte persoane "complexate de cs" despre tine si despre situatia de fata ?

Pai, prima impresie care mi-ai lasat-o este ca esti ipocrit.
A 2-a impresie pe care mi-ai lasat-o, este ca esti si bulangiu. Ce-ti rezerva tie dreptul sa-l faci pe Magic complexat de cs, cand il vad odata pe saptamana sa joace, si eu joc zilnic. Asa asi putea zice si eu despre tine ca esti un lăbar imputit, dar probabil ca nu-i asa (probabil)

Magic a injurat. Sa-mi bag picioru; crima asta se pedepseste cu injectie letala. Iti imaginezi cat de grav e... stai unpic, a injurat pe net. Mai e si admin. Extraordinar, o sa murim cu totii. Daca tot stresezi omu, e normal sa reactioneze asa + stress acumulat. Se vede ca tu-ti duci viata fara o grija.

Hai sa ma laud, joc shootere de pe vremea lui Half-life, si cs din 99', de cand au aparut versiunile beta, de care tu n-ai nici un habar. De atunci pana acum, am fost injurat - iar injurat - injurat mai mult - si injurat dinnou. De catre admini, de catre playeri, de catre owneri in timp ce jucau. Si stii ce ? N-am facut nici o reclamatie.

Daca nu reusesti sa vezi dece n-am facut nici o reclamatie, lasa-te de cs si apuca-te de wow.

Pace.
Sus In jos
geo16

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Aug 27, 2010 3:55 am

Siryel a scris:
Geo, din moment ce ai scris ca nu te mai intereseaza serverul, dece inca mai intri ? Esti curios ce spun si celelalte persoane "complexate de cs" despre tine si despre situatia de fata ?

Pai, prima impresie care mi-ai lasat-o este ca esti ipocrit.
A 2-a impresie pe care mi-ai lasat-o, este ca esti si bulangiu. Ce-ti rezerva tie dreptul sa-l faci pe Magic complexat de cs, cand il vad odata pe saptamana sa joace, si eu joc zilnic. Asa asi putea zice si eu despre tine ca esti un lăbar imputit, dar probabil ca nu-i asa (probabil)

Magic a injurat. Sa-mi bag picioru; crima asta se pedepseste cu injectie letala. Iti imaginezi cat de grav e... stai unpic, a injurat pe net. Mai e si admin. Extraordinar, o sa murim cu totii. Daca tot stresezi omu, e normal sa reactioneze asa + stress acumulat. Se vede ca tu-ti duci viata fara o grija.

Hai sa ma laud, joc shootere de pe vremea lui Half-life, si cs din 99', de cand au aparut versiunile beta, de care tu n-ai nici un habar. De atunci pana acum, am fost injurat - iar injurat - injurat mai mult - si injurat dinnou. De catre admini, de catre playeri, de catre owneri in timp ce jucau. Si stii ce ? N-am facut nici o reclamatie.

Daca nu reusesti sa vezi dece n-am facut nici o reclamatie, lasa-te de cs si apuca-te de wow.

Pace.

Si de ce crezi ca ma intereseaza impresia ta despre mine? Smile

Tu cine mai esti? un pupincurist de-al lui Magic, sau...? n-am inteles

Il pupati multi in c*r, misto.
Sus In jos
Siryel

Siryel

Foaie de personaj
CV:

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Aug 27, 2010 4:51 am

Retrag ce-am spus, esti prea infect ca sa fii un lăbar. Oricum mi-ai confirmat parerea despre tine.

Mult noroc in viata, si sper sa scapi de virginitate curând.

Pace Smile>-
Sus In jos
geo16

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Aug 27, 2010 4:53 am

Siryel a scris:
Retrag ce-am spus, esti prea infect ca sa fii un lăbar. Oricum mi-ai confirmat parerea despre tine.

Mult noroc in viata, si sper sa scapi de virginitate curând.

Pace Smile>-

sa scap de virginitate? haahhaahahahahahaha, e clar .... =))))))))))))

ca fac misto de voi inseamna ca sunt virgin? frate, gandesti prea mult, mai usor ca ti se incinge creieru'
Sus In jos
delicios

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Aug 27, 2010 5:24 am

Pustiu stii cum sta chestia fai bine si taci ... nu pupam pe nimeni in cur .. jucam de mult timp pe sv si ne sustinem unul pe altul cand este cazul ... deci vezi cum ne jignesti nu am ajuns sa isi bata joc copilasi de 15-16 ani de noi .... mai iesiti si voi din casa ( in afara de timpul cand va duceti la scoala )
Sus In jos
geo16

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Aug 27, 2010 5:25 am

delicios a scris:
Pustiu stii cum sta chestia fai bine si taci ... nu pupam pe nimeni in cur .. jucam de mult timp pe sv si ne sustinem unul pe altul cand este cazul ... deci vezi cum ne jignesti nu am ajuns sa isi bata joc copilasi de 15-16 ani de noi .... mai iesiti si voi din casa ( in afara de timpul cand va duceti la scoala )

stai jos delicios, ai dreptu' sa taci, ms
Sus In jos
KenT

Puncte : 5253

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Aug 27, 2010 5:46 am

ce aveti ma toti cu magic* ???
dak joaca bine inseamna ca are cod???frate....
pe tine tonyjaa eo nu prea te.am vazut pe server da din cate vad esti cam recalcitrant pustiule
din cate va stiu pe voi iei 2 headuri de la un admin incepiti sa injurati ca sunt codati...
ii dau dreptate lu magic ......
nu cred ca re trebui sa existe vreo consecinta Smile e un admin bun Razz
si app vb frumos ca nu esti la oii Smile
Sus In jos
geo16

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Aug 27, 2010 5:47 am

KenT a scris:
ce aveti ma toti cu magic* ???
dak joaca bine inseamna ca are cod???frate....
pe tine tonyjaa eo nu prea te.am vazut pe server da din cate vad esti cam recalcitrant pustiule
din cate va stiu pe voi iei 2 headuri de la un admin incepiti sa injurati ca sunt codati...
ii dau dreptate lu magic ......
nu cred ca re trebui sa existe vreo consecinta Smile e un admin bun Razz
si app vb frumos ca nu esti la oii Smile

of of of, vai tu, stai si tu jos pls :d
Sus In jos
Danii

Danii

Puncte : 5259
Data de inscriere : 03/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Oltenita

Foaie de personaj
CV:

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Aug 27, 2010 6:28 am

Tonyjaa unde ai fost ma crescut in balcon?
Invata sa te bati cu playerii nu cu harta in cs si peurma revin'o;)
Bafta.
Sus In jos
MaGic*

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Aug 27, 2010 9:01 am

pe langa harta il bate si viata !

hai ca deja te duci departe amice Wink What a Face
Sus In jos
I'm back Hash

Puncte : 5264
Data de inscriere : 27/08/2010

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Aug 27, 2010 8:59 pm

Imi era dor de un scandal de cs:))
Sus In jos
MaGic*

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeVin Aug 27, 2010 9:15 pm

I'm back Hash a scris:
Imi era dor de un scandal de cs:))

bounce
Sus In jos
geo16

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeSam Aug 28, 2010 3:04 am

MaGic* a scris:
pe langa harta il bate si viata !

hai ca deja te duci departe amice Wink What a Face

Baiat, tu imi sugi pula, ma pis pe tine de labagiu, taci si suge pula acolo !
Sus In jos
MaGic*

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeSam Aug 28, 2010 3:18 am

si tu esti sme in fata pc'ului nolifer =))
Sus In jos
FoX

FoX

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeSam Aug 28, 2010 4:25 am

Baiat, tu imi sugi pula, ma pis pe tine de labagiu, taci si suge pula acolo !

tu si Nane =)))(care il stiti)
in melodii si la pc e zmeu Smile)) pe strada ia bataie =)))
doamne cat am ras ..p bune imi aduci aminte de el Smile))
Sus In jos
I'm back Hash

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeSam Aug 28, 2010 4:49 pm

nane ala de zici ca il strange un crocodil de oo cand face pe artistu=))Smile))))
Sus In jos
FoX

FoX

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeSam Aug 28, 2010 4:53 pm

ala ala..chiar am avut neplacerea sa il cunosc personal Neutral
Sus In jos
I'm back Hash

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeSam Aug 28, 2010 4:54 pm

=)))))))....daca il mai vezi tragei o flegma de la baicoi
Smile))
Sus In jos
Siryel

Siryel

Foaie de personaj
CV:

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeLun Aug 30, 2010 12:06 am

Geo asta inca mai e p'aci ? Smile) deci am avut dreptate cand am zis ca-i un labar virgin =)). Si cocalar pe de alta parte.

Auzi geo, ramai tata pe la noi, continua sa postezi. Mai facem si noi posturi pe forum, ca si asa era plictiseala p'aci.

Povesteste-ne cât de bo$$ esti tu acolo in satu tau Wink cum toti caii te respecta !
Sus In jos
I'm back Hash

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeLun Aug 30, 2010 1:29 am

Siry Siry cat de dor imi era de vorbele tale Smile)))...si de tine :>

=))
Sus In jos
Siryel

Siryel

Foaie de personaj
CV:

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeLun Aug 30, 2010 1:58 am

si mie dude :>

Cum ai aparut, cum incepe lumea sa mai viziteze forumu' Smile). Bine ai revenit !
Sus In jos
I'm back Hash

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeLun Aug 30, 2010 5:34 pm

Bine te-am regasit >Very Happy<
Sus In jos
Anarky

Anarky

Puncte : 5379
Data de inscriere : 03/07/2010

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeMier Sept 01, 2010 5:30 am

Magic are adminul suspendat de astazi
Sus In jos
MaGic*

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeMier Sept 01, 2010 10:06 pm

nelimitat
Sus In jos
MaGic*

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 2:20 am

am ajuns in asa hal sa imi dea pustoaica ban ???? =)))))))))) v am lasat, mi a parut bine !
Sus In jos
Danii

Danii

Puncte : 5259
Data de inscriere : 03/08/2010
Varsta : 29
Localizare : Oltenita

Foaie de personaj
CV:

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 2:38 am

MAMI Ti`a dat ban :-< scz
Sus In jos
PushT0a1ka

PushT0a1ka

Puncte : 5201
Varsta : 33

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Buna   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 3:12 am

Mda Magic* nu eu ti-am dat ban Mami ti-a dat . Eu nu am nici puterea si nici dreptul sa dau ban aiurea ... dak vrei sa ma intelegi si sa ma crezi bine dak nu e problema ta . Stiu k au fost mici dispute , dar eu nu am nimic cu tine . Bafta
Sus In jos
MaGic*

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 3:47 am

putin ma intereseaza cine mi a dat ban, dar din cauza ta s au intamplat toate cu gagu .... oricum nu ma intereseaza cu si despre tine .... gata numai te da tu bine ca oricum esti .....

ciaules bahtalo ppl nu stau sa va enumar .. va stiti voi 3 luni astea mi a parut bine Very Happy
Sus In jos
I'm back Hash

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 4:51 am

pa fa vafaboando Smile)...oricum am inteles ca se va inchide mami:-??

oricum daca e sa mai adminez undeva te chem Smile)

ciauless
Sus In jos
PushT0a1ka

PushT0a1ka

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Pfff   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 5:47 pm

Vorbeste lumea frumos cu voi si voi sunteti niste nesimtiti . Mai bine ca s-a intamplat din vina mea asa am scapat sv de oameni ca voi . Si eu zic sa numai jignesti tu k nu esti cine stie ce , eu zic sa te uiti mai intai in gunoiul din ochiul tau si dupa aia sa jignesti pe altcineva .

Subiect inchis !!!
Sus In jos
WIZz!
Moderator
WIZz!

Puncte : 5576
Data de inscriere : 29/06/2010
Varsta : 34

Foaie de personaj
CV:

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 6:27 pm

lool...ce e tigania asta aici ma?
c ai magic ?
cine e pustoaica?:O
are si admin deja?
hash...rebutule...te-ai intors?
te-ai plictisit d "LABA" si t intorci la cs? Smile)

mi-era dor d fatza aia a ta X: :**:
Sus In jos
MaGic*

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 6:38 pm

numai am nimic Very Happy ... hai si u cu noi ... mergi ???
Sus In jos
PushT0a1ka

PushT0a1ka

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re   Reclamatie Magic* Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 6:39 pm

PushT0a1ka e fitza Smile e prea bine PushT0a1ka e BomBa Very Happy dc wizz ai ceva cu mine ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie Magic* Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* Icon_minitime

Sus In jos

Reclamatie Magic*
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» reclamatzie Magic
» Reclamatie