MAMI.IDLE.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MAMI.IDLE.RO

Cel Mai Tare Server

AcasaAcasa  SiteSite  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
....:: Parteneri Oficiali ::....
RadioShowRomania
Ultimele subiecte
» neam mutat pe www.Xtaz.ro
reclamatzie Magic  Icon_minitimeSam Oct 13, 2012 7:14 pm Scris de executabil22

» admin idiot si owner de proasta calitate
reclamatzie Magic  Icon_minitimeLun Sept 20, 2010 12:46 am Scris de go*BuLe

» ban fara motiv de catre black death
reclamatzie Magic  Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 11:57 pm Scris de insider.

» Cerere Admin FunKy
reclamatzie Magic  Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 4:52 am Scris de Siryel

» Ban fara motiv
reclamatzie Magic  Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:16 pm Scris de dox

» POPULARITATE :D !
reclamatzie Magic  Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:45 pm Scris de Daniel.x

» Rusine mami
reclamatzie Magic  Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:58 pm Scris de Danii

» CINE CREZI CA VA POSTA DUPA TINE ?
reclamatzie Magic  Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:39 am Scris de MaGic*

» NE MUTAM
reclamatzie Magic  Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 9:31 pm Scris de WIZz!

reclamatzie Magic

In jos 
+2
MaGic*
Eroul
6 participanți
AutorMesaj
Eroul

Puncte : 5248
Data de inscriere : 11/07/2010

reclamatzie Magic  Empty
MesajSubiect: reclamatzie Magic    reclamatzie Magic  Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 11:28 pm

am primit ban fara niki un motiv ,Delicios a intrat iar p srvr ku codurile shi eu iam spoos adevaru singurul admin de p server era Magic in momentul ala deci el mi-a dat ban (pe motiv de limbaj ) dar fara gag inainte de ban shi fara warn deci astept unban tzinand cont k jok de cva timp p server shi unii admini sunt de kkt shi s-au format bisericutze intr admini in loc sa fie unitzi totzi in fine nu e treba mea Magic e un admin de nimic dak da ban fara motiv
Sus In jos
MaGic*

Puncte : 5451
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

reclamatzie Magic  Empty
MesajSubiect: Re: reclamatzie Magic    reclamatzie Magic  Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 11:40 pm

cred ca nu esti sanatos la cap .... =))))))))))) eu nici numai eram atent pe srv ca eram in alt tab si kick`uri si ban ti a dat deli Wink bounce ca are parola lu kent de la admin

NU AM NICI COMANDA DE BAN ! da esti prea batut in cap ! enervati sa va i au la bairam !
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/Leko/
MaGic*

reclamatzie Magic  Empty
MesajSubiect: Re: reclamatzie Magic    reclamatzie Magic  Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 11:50 pm

inainte sa acuzi pe cineva afla daca e asa sau nu lesinatule !

pocnit ia si vizualizeaza : reclamatzie Magic  Delih
Sus In jos
Eroul

Puncte : 5248

reclamatzie Magic  Empty
MesajSubiect: magic   reclamatzie Magic  Icon_minitimeSam Aug 07, 2010 2:55 am

scz Magic ptru acuzatzii dar chiar nu mai intzeleg cei ku serveru asta onerii sunt DEGEABA adik unu k Delicios kare era admin shi i s-a dat remove ptru comportament are parola altui ADMIN poi asta e server
vedetzi dc a plekat HASH
Sus In jos
delicios

Puncte : 5274
Data de inscriere : 24/06/2010

reclamatzie Magic  Empty
MesajSubiect: Re: reclamatzie Magic    reclamatzie Magic  Icon_minitimeSam Aug 07, 2010 3:44 am

pustiu invata sa nu mai jignesti prima data si dupa sa mai intri pe sv si app ban a fost 120 min deci verificati limbaj inainte de a intra pe sv sau o sa ai aceeasi soarta
Sus In jos
delicios

reclamatzie Magic  Empty
MesajSubiect: Re: reclamatzie Magic    reclamatzie Magic  Icon_minitimeSam Aug 07, 2010 6:53 am

Eroul a scris:
scz Magic ptru acuzatzii dar chiar nu mai intzeleg cei ku serveru asta onerii sunt DEGEABA adik unu k Delicios kare era admin shi i s-a dat remove ptru comportament are parola altui ADMIN poi asta e server
vedetzi dc a plekat HASH

Si vezi tu ca hash a gresit tot timpul eu am luat remove NUMAI PT CA IAM DAT BAN CA NU IAM MAI SUPORTAT JIGNIRILE SI NU O SA MAI ACCEPT DE LA NIMENI ALTCINEVA
Sus In jos
scooby_nebunu

scooby_nebunu

Puncte : 5276
Varsta : 38

reclamatzie Magic  Empty
MesajSubiect: Re: reclamatzie Magic    reclamatzie Magic  Icon_minitimeSam Aug 07, 2010 11:55 am

da deci <KenT.ZooR;x!!! ai suspend 7 zile nu da adminu tau altuia ca doar vezi acum ce a iesit da...Si Delicios nam nimic cu tne dar incearca daca mai joci pe serveru:mami.idle.ro fara adminu altuia da...?
Sus In jos
MaGic*

reclamatzie Magic  Empty
MesajSubiect: Re: reclamatzie Magic    reclamatzie Magic  Icon_minitimeSam Aug 07, 2010 2:15 pm

ce bombe cu ceas Mad Evil or Very Mad
Sus In jos
delicios

reclamatzie Magic  Empty
MesajSubiect: Re: reclamatzie Magic    reclamatzie Magic  Icon_minitimeSam Aug 07, 2010 5:26 pm

scooby_nebunu a scris:
da deci <KenT.ZooR;x!!! ai suspend 7 zile nu da adminu tau altuia ca doar vezi acum ce a iesit da...Si Delicios nam nimic cu tne dar incearca daca mai joci pe serveru:mami.idle.ro fara adminu altuia da...?

at incearca sa ti si tu admin pe sv mai tot timpul cum era odata sa aiba peste 15 ca vad ca asta este media de varsta acum si mai scaote afara din copii astia care injura

si app cand a fost faza cu Hash eu nu am avut suspend ? si pana la urma am impresia ca si-a aratat hash adevarata fata Smile
Sus In jos
flaw

Puncte : 5209
Data de inscriere : 06/08/2010

reclamatzie Magic  Empty
MesajSubiect: tu vorbesti ?   reclamatzie Magic  Icon_minitimeSam Aug 07, 2010 7:23 pm

delicios invata tu sa vorbesti mai intai, mai treci odata prin generala sa inveti cum se poarta o discutie amicala cu necunoscuti si o sa ai surprinderea ca ei sa nu injure atunci cand unu intreaba un lucru banal asa cum tu m-ai injurat azi.Are dreptate cine a zis k sa mai iesi in lume sa interactionezi direct cu ea, nu toata ziua pe CS.
Sus In jos
MaGic*

reclamatzie Magic  Empty
MesajSubiect: Re: reclamatzie Magic    reclamatzie Magic  Icon_minitimeSam Aug 07, 2010 7:24 pm

nu toata ziua pe CS = NOLIFER
Sus In jos
Anarky

Anarky

Puncte : 5379
Data de inscriere : 03/07/2010

reclamatzie Magic  Empty
MesajSubiect: Re: reclamatzie Magic    reclamatzie Magic  Icon_minitimeMar Aug 10, 2010 7:39 pm

Am o rugaminte. Nu va mai luati de Danii pentru ca eu il vad tot timpul pe server si chiar isi face treaba.Admineaza si tine redirectele ceea ce nu pot spume pt majoritatea dintre voi.
Pe langa asta eu il invat sa admineze si cand nu stie ceva ma intreaba pe mine.
Pana acum mi-a demostrat ca se agita pt server,deci ce conteaza ca are 15 ani?
Sus In jos
Continut sponsorizat

reclamatzie Magic  Empty
MesajSubiect: Re: reclamatzie Magic    reclamatzie Magic  Icon_minitime

Sus In jos

reclamatzie Magic
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere admin Eroul
» Reclamatie Magic*