MAMI.IDLE.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MAMI.IDLE.RO

Cel Mai Tare Server

AcasaAcasa  SiteSite  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
....:: Parteneri Oficiali ::....
RadioShowRomania
Ultimele subiecte
» neam mutat pe www.Xtaz.ro
Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Oct 13, 2012 7:14 pm Scris de executabil22

» admin idiot si owner de proasta calitate
Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 20, 2010 12:46 am Scris de go*BuLe

» ban fara motiv de catre black death
Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 11:57 pm Scris de insider.

» Cerere Admin FunKy
Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 4:52 am Scris de Siryel

» Ban fara motiv
Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:16 pm Scris de dox

» POPULARITATE :D !
Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:45 pm Scris de Daniel.x

» Rusine mami
Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:58 pm Scris de Danii

» CINE CREZI CA VA POSTA DUPA TINE ?
Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:39 am Scris de MaGic*

» NE MUTAM
Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 9:31 pm Scris de WIZz!

Reclamatie Magic*

In jos 
+10
Anarky
I'm back Hash
Danii
KenT
Siryel
delicios
FoX
jk_tataie
MaGic*
geo16
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
I'm back Hash

Data de inscriere : 27/08/2010

Reclamatie Magic* - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:33 am

Anarky o sa iti fac un desen in paint , ca vad ca nu intelegi ca nu am injurat deloc de cand am revenit .Singura vb a fost aia la adresa pustoaicei si aia a fost o replica...acu iti fac desenu ca nu intelgi
Sus In jos
Anarky

Data de inscriere : 03/07/2010

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:34 am

vad ca eu trebuie sa-ti desenez tie...conduita indecenta nu inseamna doar sa injuri pe cineva.
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:38 am

http://yfrog.com/5omaminrj

E un pamflet ma dar sper sa intelegi acu . Smile)))
Sus In jos
Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:41 am

nu ma mai repet pt ca nu are nici un rost...
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:42 am

Anarky a scris:
vad ca eu trebuie sa-ti desenez tie...conduita indecenta nu inseamna doar sa injuri pe cineva.

pai da ma ...daca spui ca nu e vb de injurat...ce am facut?
Sus In jos
Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:43 am

faci circ pe server cand te intalnesti cu danii si faci circ si pe forum vezi post-urile de mai sus
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:44 am

=)))

nu serios Smile)

ce circ am facut ma eu cu pustiu ala???
ca sa luat de mn ca imi da ban cand a vazut ca numai am admin si i-am spus sa incerce si pe urma am "zbierat" la tine ca dc nu il mai am .scurta memorie ai.
Sus In jos
ayo

Data de inscriere : 24/06/2010

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:58 am

Incetati odata... affraid

Dupa parerea mea fiecare trebuie sa isi primeasca pedeapsa la fapta savarsita(cred ca ar fi cel mai corect)

In legatura cu adminii...lasa-i tati sa fi....nu conteaza,dak nu or fi in stare sa se mentina pe linia de plutire,exista suspend ,...remove etc:X:X:X

[avem si exemplu de admin nou..bun....pahar(isi face treaba excelent dupa parerea mea)]

Sper sa se termine odata cu toate chestiile astea,X(X(X

.:cu RESPECT:. ..::ayo::. I love you lol!

P.S:Anarky sper sa faci o treaba buna in continuare.....tineo tot asa:X:X:X
Sus In jos
ayo

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:59 am

I'm back Hash a scris:

talentatuleee...Smile)))
Sus In jos
MaGic*

Puncte : 5451
Data de inscriere : 11/07/2010
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 9:10 am

I'm back Hash a scris:

salut! =))))))))
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/Leko/
PushT0a1ka

PushT0a1ka

Puncte : 5201
Data de inscriere : 24/08/2010
Varsta : 33

MesajSubiect: Hash   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 5:41 pm

Spune-mi cu ce te-am injurat eu prima te rog din suflet ... sau arata-mi poza dak ai facut . Numai vb aiurea k nu stiai cum sa vb cu mine la inceput pe sv ... Si nu ma mai jigni
Sus In jos
pallmall

pallmall

Puncte : 5331

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 7:30 pm

Iar imi bag pl !!

Stergeti in plm topicu asta...ca e degeaba !!
Sus In jos
I'm back Hash

Puncte : 5264

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 7:33 pm

pustoaica stai pe sabia ta acolo ...gata numai ma supara:))
Sus In jos
WIZz!
Moderator
WIZz!

Puncte : 5576
Data de inscriere : 29/06/2010
Varsta : 34

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 10:45 pm

Anarky...Hash...
io va fut in gura p amandoi !
terminati in pula mea cu prostiile...
sincer...dar sincer acuma...
eu am fost cel care a v-a adus p voi aici p server ( impreuna cu alti admini...care foarte multi si-au facut datoria foarte foarte bine ! )
deci...ca tovaras comun al vostru...va rog...TERMINATI...si hai sa faceti ceva cu serveru asta !
s-a dus pe pula tot ce ne-am chinuit acum vreo 2 luni asa !
eu am avut niste probleme,niste treaba...nu am putut sa mai intru deloc aici...
acuma mai fac rost din cand in cand d cate un calculator...si mai intru cate putin !
sincer...eu nu am gradul d owner sau alte mizerii, pt k nu stiu sa folosesc anumite comenzi...dar daca chiar vreti...O SA INVAT !!!

deci... TERMINATI IN PULA MEA CU SUFERINTELE ( pt. anarky ) , si TERMINATI IN PULA MEA CU ATATA COMENTAT ( pt. hash )

cat despre pustoaikca...nici macar nu stiu cine smarcaz este...
macar arata bine fetita asta?
daca arata bine ... o sustin si eu...daca nu...JET !!!

Sus In jos
I'm back Hash

Puncte : 5264

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitimeDum Sept 05, 2010 1:56 am

=))))

Acelasi wizz :X =))))

Stf ma , eu nu am ce sa fac aici , numai fac parte din aceasta comunitate (sa ii spun asa).
Succes in ceea ce faceti!
Tot voi juca si stres pe capu vostru sa revina totu' la normal.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Reclamatie Magic*
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» reclamatzie Magic
» Reclamatie
» Reclamatie DeLiCiouS x(
» Reclamatie admini
» Reclamatie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum