MAMI.IDLE.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

MAMI.IDLE.RO

Cel Mai Tare Server

AcasaAcasa  SiteSite  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
....:: Parteneri Oficiali ::....
RadioShowRomania
Ultimele subiecte
» neam mutat pe www.Xtaz.ro
Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Oct 13, 2012 7:14 pm Scris de executabil22

» admin idiot si owner de proasta calitate
Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeLun Sept 20, 2010 12:46 am Scris de go*BuLe

» ban fara motiv de catre black death
Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 11:57 pm Scris de insider.

» Cerere Admin FunKy
Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 17, 2010 4:52 am Scris de Siryel

» Ban fara motiv
Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 11, 2010 7:16 pm Scris de dox

» POPULARITATE :D !
Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 10:45 pm Scris de Daniel.x

» Rusine mami
Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 3:58 pm Scris de Danii

» CINE CREZI CA VA POSTA DUPA TINE ?
Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 10, 2010 5:39 am Scris de MaGic*

» NE MUTAM
Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeMier Sept 08, 2010 9:31 pm Scris de WIZz!

Reclamatie Magic*

In jos 
+10
Anarky
I'm back Hash
Danii
KenT
Siryel
delicios
FoX
jk_tataie
MaGic*
geo16
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
MaGic*

Data de inscriere : 11/07/2010

Reclamatie Magic* - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 2:20 am

am ajuns in asa hal sa imi dea pustoaica ban ???? =)))))))))) v am lasat, mi a parut bine !
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/Leko/
Danii

Data de inscriere : 03/08/2010

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 2:38 am

MAMI Ti`a dat ban :-< scz
Sus In jos
PushT0a1ka

Data de inscriere : 24/08/2010

MesajSubiect: Buna   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 3:12 am

Mda Magic* nu eu ti-am dat ban Mami ti-a dat . Eu nu am nici puterea si nici dreptul sa dau ban aiurea ... dak vrei sa ma intelegi si sa ma crezi bine dak nu e problema ta . Stiu k au fost mici dispute , dar eu nu am nimic cu tine . Bafta
Sus In jos
MaGic*

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 3:47 am

putin ma intereseaza cine mi a dat ban, dar din cauza ta s au intamplat toate cu gagu .... oricum nu ma intereseaza cu si despre tine .... gata numai te da tu bine ca oricum esti .....

ciaules bahtalo ppl nu stau sa va enumar .. va stiti voi 3 luni astea mi a parut bine Very Happy
Sus In jos
I'm back Hash

Data de inscriere : 27/08/2010

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 4:51 am

pa fa vafaboando Smile)...oricum am inteles ca se va inchide mami:-??

oricum daca e sa mai adminez undeva te chem Smile)

ciauless
Sus In jos
PushT0a1ka

MesajSubiect: Pfff   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 5:47 pm

Vorbeste lumea frumos cu voi si voi sunteti niste nesimtiti . Mai bine ca s-a intamplat din vina mea asa am scapat sv de oameni ca voi . Si eu zic sa numai jignesti tu k nu esti cine stie ce , eu zic sa te uiti mai intai in gunoiul din ochiul tau si dupa aia sa jignesti pe altcineva .

Subiect inchis !!!
Sus In jos
WIZz!
Moderator

Data de inscriere : 29/06/2010

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 6:27 pm

lool...ce e tigania asta aici ma?
c ai magic ?
cine e pustoaica?:O
are si admin deja?
hash...rebutule...te-ai intors?
te-ai plictisit d "LABA" si t intorci la cs? Smile)

mi-era dor d fatza aia a ta X: :**:
Sus In jos
MaGic*

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 6:38 pm

numai am nimic Very Happy ... hai si u cu noi ... mergi ???
Sus In jos
PushT0a1ka

MesajSubiect: Re   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 6:39 pm

PushT0a1ka e fitza Smile e prea bine PushT0a1ka e BomBa Very Happy dc wizz ai ceva cu mine ?
Sus In jos
MaGic*

Puncte : 5451
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 6:42 pm

da beshi fa in mm ca te i au de imi bag tot in tine ... ne lasi odata ???
Sus In jos
MaGic*

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 6:42 pm

pupincurista pulii tu esti ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Sus In jos
I'm back Hash

Puncte : 5264

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Sept 02, 2010 9:12 pm

cica pustoaica ii fitza =)))))))))))))))))

sa moara tata cica fitza:)))))))))

pustoaica este inca o ciudatenie a naturii=)))))))))
Sus In jos
FoX

FoX

Puncte : 5339
Data de inscriere : 04/07/2010
Localizare : Slatina

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 12:49 am

mda..in caz ca mai adminez pe undeva va voi chema !
Sus In jos
WIZz!
Moderator
WIZz!

Puncte : 5576
Varsta : 34

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 3:21 am

deci c pula mea s intampla aici ?
nu am inteles Smile)
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 3:22 am

wizz sa terminat smecheria in plm cu anarky aici

si-a batut joc de munca noastra .
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 3:26 am

si wizz tre sa vb pe mess sa deschid eu cv frumos Smile)
Sus In jos
MaGic*

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 3:34 am

sa lasat cu pustoaicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

=))))))))))
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 3:36 am

magic am de vb si cu tine Smile
Sus In jos
MaGic*

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 3:44 am

mi sa luat chefu de publice cand vad asa lume affraid
Sus In jos
PushT0a1ka

PushT0a1ka

Puncte : 5201
Varsta : 33

MesajSubiect: Ba asta   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 5:38 pm

Eu nu te-am injurat pe tine de morti copil muist ai grija cum vb cu mine . Vina mea e ca am bagat in seama un idiot k tine , dar nu e vina mea ca tu te faci neplacut de toata lumea . Jet si sa nu te mai prind k mai vorbesti ceva la adresa mea !!!

Si tu hash eu zic sa taci k vorbesti de altii , dar tu nici makr nu ti-ai pus poza sa nu ti se vada fatza imi dau seama cum aratzi .

Hai gata k m-ati enervat

CLOSED !!!!
Sus In jos
WIZz!
Moderator
WIZz!

Puncte : 5576
Varsta : 34

Foaie de personaj
CV:

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 6:44 pm

ahahahahahahahahahahahahahahah

NU SI-A PUS POZA K SA NU RADEM CUM ARATA EL MA =))))) =))))) Smile))) Smile)))

scumpete, sincer acuma...nu crezi k esti usor impertinenta? ;Wink

Sus In jos
ayo

Puncte : 5283
Data de inscriere : 24/06/2010
Varsta : 32
Localizare : Calimanesti-Valcea

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 6:48 pm

Adevarul e ca totul se duce de rapa..cu noii "admini"....

totul a mers atat de bine pana acumX(X(X(

nu mai merge frate asa.....ce se intampla?????????

10 pustoaice nu fac cat hash si magicX(X(X(.......

Wizz tu ce ai de gand sa faci????????????????????
Sus In jos
pallmall

pallmall

Puncte : 5331

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 8:50 pm

1 Ce plm aveti toti ?
2 De o luna s-a futut serveru cu adminii vostrii dati pe floare nici nu va faceti trb bn si comentati lasati pe alti sa vina ....poate reusesc ce n-ati reusit voi
3 Cei plm limbaju asta la voi....?
4 Cei care mai injura pe forum cat si pe server au suspend de acum in colo .
Sus In jos
FoX

FoX

Puncte : 5339
Data de inscriere : 04/07/2010
Localizare : Slatina

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 10:22 pm

ok sa va spun dc s-a futut serveru...
din cauza lui Anarky care ii face ochi dulci acelui mamifer Pushtoaica si tot din cauza lu' Anarky, care da admin cui apuca..(sincer n-am nimic cu anarky dar nu isi face treaba de owner).
ms !
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 11:08 pm

fa pulcico fa Smile)))

goorrr grrr
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeVin Sept 03, 2010 11:39 pm

pallmall a scris:
1 Ce plm aveti toti ?
2 De o luna s-a futut serveru cu adminii vostrii dati pe floare nici nu va faceti trb bn si comentati lasati pe alti sa vina ....poate reusesc ce n-ati reusit voi

Ba hai sa vorbesc in numele meu nu in numele fostilor admini.
Pall , tu crezi ca nu mi'am facut treaba bine ?
Mie nu imi arde omule de admin , joc sa ma distrez sau de plictiseala , dar ma oftic ptr ce era mami.idle.ro acu 2 luni .
Cand am venit eu cu Wizz aici sau schimbat mai multe , nu veti recunoaste asta ptr ca sunteti orgoliosi . Cu ce am gresit eu aici ?Cu multe chiar , foarte multe , am injurat de am rupt (ptr ca in vremea aia luam cs drept o pasiune sa joc bn sa nu fie codati si etc , dar noobu eram eu si injuram jucatorii care jucau de ani de zile) si am mai facut o extrema cand am banat serveru atunci , pnm eram "bn dispus" si asta e Smile). Acu sa va aduc aminte cum se ruga exe de mn sa imi dea admin , ajunsesem sa ma rog de el si mami sa mi'l scoata . Mi'a dat adminu inapoi si mi'a spus ca mi'l da pe spinarea lor chiar daca le banez playeri (vb astea mi le'a spus wizz pe mess ca nu eram online cand mi la dat).Acu cand am revenit sa nu fiu bulangiu si sa las o impresie buna in spate (ma asteptam sa imi iau ban) ii spun lu exe pe mess astea ...:

"dragoshash (3:15:40 PM): ba nene ... vreau sa imi cer scz ca ti-am banat serveru atunci dar eram tripat si aveam chef de misto, nu vreau admin sau altcv dar doar sa las impresia de baietas care am fost :*Wink"

Nu i'am cerut admin.Poate omu asa a inteles.Inca cv anarky , eu eram admin pe bz si tineam redirecte la est(spun asta ca am impresia ca de asta mi-ai scos adminu acu) , aduti aminte ca eu cu wizz am fost primii aici si nu tu , de fapt eu am fost aici de cand era est.laleagane.ro dar nu am intrat doar rareori.
Acu ce vad eu pe mami.idle.ro ... Vad un owner facut din flori (anarky) care isi bate joc de acest server , ma oftic ptr ca am pus suflet aici , vad numai admini insuportabili , m-am rugat de voi ieri pe de_westwood sa va uitati macar 1 minut pe http://FlorinNNN (cv de gen) , am anuntat frumos prin tasta u cu @ in fata Wink) nimic. Se schimba harta numai ramane niciun admin online imi schimb nicku din <3 Luu* in Hash si ma uit pe el .Numai facea niciun frag (martor who!michael pnm ) . Pall mall cat m-am rugat ma de tine sa te uiti pe ala si tu nimic .
A ajuns bataie de joc acest server .
Exe daca tu le dai admine ca primesti bani si reusesti sa ti serveru in picioare rau faci . Tu sau mami mai si interesati'va de admini si owneri , daca reusesti sa il ti in picioare ca platesti hostu o sa se duca de rapa cu admini tai (nu toti).
Nu mau deranjat multe aici de cand am revenit dar ce sa facut e bataie de joc.
Adica anarky imi scade gradu ala de admin ptr ca as fi injurat :-??.Ma sa mor eu cand am injurat eu de cand venisem , l-am injurat doar pe el si asta pe mess si pe forum .
Inca o faza e cu adminii si in cazu de ieri owneru pall cand m-am rugat de ei timp de 35 minute cat tine harta sa se uite pe ala:-j.
A ajuns bataie de joc serveru !

acu rad ca prostu ca nustiu de ce mi-am pierdut aproximativ 10 minute din viata sa scriu mesaju asta Smile))) ca oricum nu se uita exe pe el si daca se uita nu baga in seama:)).

Sus In jos
PushT0a1ka

PushT0a1ka

Puncte : 5201
Varsta : 33

MesajSubiect: ...   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 1:32 am

Stii Hash ... eu am intrat pe sv asta intamplator ... l-am zarit pe gameszone nu am avut nicio intentie de admin cand am intrat pt k eram convinsa k nu se ia pe gratis . Dak tot ce s-a intamplat este din vina mea , atunci imi pare foarte rau .
Oricat as fi gresit cred k nu era nevoie sa ma jigniti asa nici tu si nici Magic* , dar faceti ce doriti .

Sper sa reveniti pe sv pt k o sa-i spun lu Anarky sa-mi scoata adminul si imi doresc sa revina la normal k sa fiti fericiti

Mi-a parut bine sa va cunosc . Bafta la toti !!!
Sus In jos
MaGic*

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 2:31 am

si eu te iubesc !
Sus In jos
Anarky

Anarky

Puncte : 5379
Data de inscriere : 03/07/2010

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 2:57 am

Fix de aia i-am dat eu Pustoaicei admin,si pall mall are dreptate,stati si va jucati si faceti poze doar cand va ia unul dubios,fara stat spectator,fara nimic.
Am ajuns eu sa va fac treaba? daca da,scot frumos toate adminele si ii las doar pe cei pe care i-am vazut ca isi fac treaba si am rezolvat.
Va convine asa?Daca nu,taceti in pula mea din gura si vedeti-va de treaba si nu mai comentati la fiecare admin nou pe care il aleg si de care ma ocup si eu si cei care chiar fac treaba pe server-ul asta.Daca mai prind vreun parlit ca face gura la deciziile mele sau la adminii pe care ii pun eu,de comunacord si cu cei care chiar conteaza pe server-ul asta,se scoate adminul si ban direct.

A inteles toata lumea???Astept raspunsuri ca sa vad pe cine ocupa spatiu aiurea pe server.
Sus In jos
pallmall

pallmall

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 3:00 am

I'm back Hash a scris:
pallmall a scris:
1 Ce plm aveti toti ?

Ba hai sa vorbesc in numele meu nu in numele fostilor admini.
Pall , tu crezi ca nu mi'am facut treaba bine ?
Mie nu imi arde omule de admin , joc sa ma distrez sau de plictiseala , dar ma oftic ptr ce era mami.idle.ro acu 2 luni .
Cand am venit eu cu Wizz aici sau schimbat mai multe , nu veti recunoaste asta ptr ca sunteti orgoliosi . Cu ce am gresit eu aici ?Cu multe chiar , foarte multe , am injurat de am rupt (ptr ca in vremea aia luam cs drept o pasiune sa joc bn sa nu fie codati si etc , dar noobu eram eu si injuram jucatorii care jucau de ani de zile) si am mai facut o extrema cand am banat serveru atunci , pnm eram "bn dispus" si asta e Smile). Acu sa va aduc aminte cum se ruga exe de mn sa imi dea admin , ajunsesem sa ma rog de el si mami sa mi'l scoata . Mi'a dat adminu inapoi si mi'a spus ca mi'l da pe spinarea lor chiar daca le banez playeri (vb astea mi le'a spus wizz pe mess ca nu eram online cand mi la dat).Acu cand am revenit sa nu fiu bulangiu si sa las o impresie buna in spate (ma asteptam sa imi iau ban) ii spun lu exe pe mess astea ...:

"dragoshash (3:15:40 PM): ba nene ... vreau sa imi cer scz ca ti-am banat serveru atunci dar eram tripat si aveam chef de misto, nu vreau admin sau altcv dar doar sa las impresia de baietas care am fost :*Wink"

Nu i'am cerut admin.Poate omu asa a inteles.Inca cv anarky , eu eram admin pe bz si tineam redirecte la est(spun asta ca am impresia ca de asta mi-ai scos adminu acu) , aduti aminte ca eu cu wizz am fost primii aici si nu tu , de fapt eu am fost aici de cand era est.laleagane.ro dar nu am intrat doar rareori.
Acu ce vad eu pe mami.idle.ro ... Vad un owner facut din flori (anarky) care isi bate joc de acest server , ma oftic ptr ca am pus suflet aici , vad numai admini insuportabili , m-am rugat de voi ieri pe de_westwood sa va uitati macar 1 minut pe http://FlorinNNN (cv de gen) , am anuntat frumos prin tasta u cu @ in fata Wink) nimic. Se schimba harta numai ramane niciun admin online imi schimb nicku din <3 Luu* in Hash si ma uit pe el .Numai facea niciun frag (martor who!michael pnm ) . Pall mall cat m-am rugat ma de tine sa te uiti pe ala si tu nimic .
A ajuns bataie de joc acest server .
Exe daca tu le dai admine ca primesti bani si reusesti sa ti serveru in picioare rau faci . Tu sau mami mai si interesati'va de admini si owneri , daca reusesti sa il ti in picioare ca platesti hostu o sa se duca de rapa cu admini tai (nu toti).
Nu mau deranjat multe aici de cand am revenit dar ce sa facut e bataie de joc.
Adica anarky imi scade gradu ala de admin ptr ca as fi injurat :-??.Ma sa mor eu cand am injurat eu de cand venisem , l-am injurat doar pe el si asta pe mess si pe forum .
Inca o faza e cu adminii si in cazu de ieri owneru pall cand m-am rugat de ei timp de 35 minute cat tine harta sa se uite pe ala:-j.
A ajuns bataie de joc serveru !

acu rad ca prostu ca nustiu de ce mi-am pierdut aproximativ 10 minute din viata sa scriu mesaju asta Smile))) ca oricum nu se uita exe pe el si daca se uita nu baga in seama:)).

Hash noi plecasem sa facem ceva impreuna ....nu era vb de tn cois ...si poate eram afk ...nuj cand mi`ai zis sincer....noi cand s`a deschis serveru eram impreuna....eu , wizz , hash , element ..mami exe....si kent dupa au venit si magic deli si ayo...! iar dupa dupa cum bn stiti s`a futut tot ....dintr`o prostie sa nu aduc aminte Wink
Sus In jos
Anarky

Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 3:04 am

Si daca tot pomeneai tu Hash de BZ...S-a stricat treaba cu BZ-ul dupa ce am plecat eu de acolo,dupa care a plecat si Kr1pT0n care se ocupa de site,asa ca tu nu ai facut practic nimic,ai fost doar un simplu martor
Sus In jos
MaGic*

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 3:11 am

eu unu nu am commentat de adminu meu sau admini noi .. da nu am ajuns in asa hal sa ma baneze ( sau cum am aflat ca nu ma banat ) pustoaica sau sa caute anturaj cu mine ..... oricum o ador ca e tuta =))))))))))))))

10x Anarky !
Sus In jos
pallmall

pallmall

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 4:00 am

Buey baieti lasa`m prosiile deoparte si ne apucam serios de trb ?? sau...o lasam in plm de trb ?
Sus In jos
Anarky

Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:01 am

FoX a scris:
ok sa va spun dc s-a futut serveru...
din cauza lui Anarky care ii face ochi dulci acelui mamifer Pushtoaica si tot din cauza lu' Anarky, care da admin cui apuca..(sincer n-am nimic cu anarky dar nu isi face treaba de owner).
ms !

Tocmai asta e problema,ca imi fac treaba si va degradez pe voi si dau admine celor care sunt dispusi sa-si faca treaba pe server si sa tina redirecte,chiar daca nu sunt experti.Dar prefer sa ii invat eu personal decat sa ma confrunt cu fitze/comentari.
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:10 am

Bai nene , daca nici eu nu mai stiu sa adminez si daca nici eu nu cunosc codatii inseamna ca esti zeu sa mor eu .Si faza cu bZ e acu de curand cand le-a sters zbs cererile admin dupa forum si ce teroare dadea zbs cu codurile , la asta m-am referit.
Pui adimini aiurea care nu au habar de ce e ala admin , in fine . nu este treaba mea. E serveru vostru faceti ce vreti din el.
3 owneri acu . sper sa se schimbe cv dar am o proasta presimtire ca va fi doar fitze si suferinzi.
Am incredere in Pall mall si Delicios ca nu vor suferi ca altii Smile) SPER.
Pustoaico eu nu am nimic cu tine fata , ramai aici pe server dar sa nu ma stresezi ca eu nu caut scandal aiurea , stai adminitza aici Smile)) fi tu dura:)).

Sus In jos
Anarky

Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:12 am

cu ce am suferit eu Hash? ca nu am zis @ RE All cand am intrat pe server? asta te-a deranjat?
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:12 am

Anarky a scris:

Tocmai asta e problema,ca imi fac treaba si va degradez pe voi si dau admine celor care sunt dispusi sa-si faca treaba pe server si sa tina redirecte,chiar daca nu sunt experti.Dar prefer sa ii invat eu personal decat sa ma confrunt cu fitze/comentari.

Tu sti mai omule . Eu nu am cersit admin , daca l-am primit l-am primit ptr ca stiu ce fac .
Mai deranjat ca mi'ai adus niste acuzatii de tot cacatu ca cica as fi injurat de cand am revenit si ca l-am banat pe danii Smile)...Vai de tine Anarky , rau ai ajuns .
Sus In jos
Anarky

Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:14 am

si fazele alea cu suptul cine le-a spus? eu?
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:15 am

Anarky a scris:
cu ce am suferit eu Hash? ca nu am zis @ RE All cand am intrat pe server? asta te-a deranjat?

Faza cu adminele ma deranjat si asta , ca nu saluti .
e lipsa de bun simt . Am revenit te-am vazut pe server si nu am astp sa saluti tu , am spus salut anarky si omu a continuat sa joace . frumos din partea ta:-j.
Dc mi-ai scos adminu????asta ma deranjat ....nu dc mi lai scos dc mi'ai luat gradu . Nu imi arde ca sunt maresal colonel capitan sau player dar daca nu e corect ce se intampla ma deranjeaza
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:16 am

eu am injurato pe pustoaica pe server dupa ce ma jignit cu cv , numai stiu sigur .Ce am spus?
"Ia mai bn sugemi tu mie pl sa imi simti acreala ce zace in mine" - asta a fost o replica la ce mi-a spus ea si pe urma mi-a picat netu.
Sus In jos
Anarky

Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:17 am

SI asta numesti tu conduita decenta pt un admin? asta a fost motivul pt care ti-am scos adminul si ti-am dat ban pe server. Si ayo poate sa confirme ca a fost pe server atunci si este impartial
Sus In jos
Anarky

Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:20 am

cat despre salutat,eu cand intru,nu intru sa ma joc intru 2-3 runde sa vb cu cine am de vb si dupa ies,mare chestie ce am facut.
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:21 am

Ptr ca ea a tot comentat la mn si daca nu recunoaste inseamna ca e o purcea infecta , daca are sange in pzd sa spuna ca nu ea a inceput cu jignirile .
Acu intreabai tu pe toti in afara de pustoaica daca am jignit sau injurat eu pe cnv....Omule numai imi pasa de cs , era o pasiune acu e fix pielea pl.
Tot ce ma deranjat si sunt asa pornit esti TU. Ca te-ai schimbat intrun rahat , erai un baiat de nota 10 acu esti :-j...TU esti singuru motiv ptr care fac acest "pam-pam".
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:23 am

Anarky a scris:
cat despre salutat,eu cand intru,nu intru sa ma joc intru 2-3 runde sa vb cu cine am de vb si dupa ies,mare chestie ce am facut.

ai jucat destul de fiecare data si totusi un RE ALL nu e greu sa tastezi , e vb de respect
Poate ai uitat deviza acestui server "RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT"
Tu nu ai facut asta si din acest motiv le esti antipatic multor persoane.
Sus In jos
Anarky

Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:23 am

pai normal ca am ajuns asa,daca am fost baietas de nota 10,lumea si-a luat-o in cap.Acum ca sanctionez si ii las fara admine sau ii degradez,nu mai misca nimeni.
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:26 am

=))) poate astia ma , dar eu da eu tot ma misc inca supravietuiesc si etc Smile)

Eu ce plm ti-am facut (in afara de scandalu provocat dupa ce mi-ai dat ban Wink ).Cu mn ce plm ai avut ??
Ca adminu mi la dat exe si tu sti prea bine ca stiu ce sa fac cu adminu.
Cu zbs ce ai?Dc iai scos adminu?mosule el tinea redirecte de fiecare data cand era la pc .
Sus In jos
Anarky

Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:26 am

Cui nu ii convine,este liber sa plece.Nu tin pe nimeni cu forta pe server.Cu Delicios cat m-am certat si alea,alea si acum totul e bine. cu Pall Mall nu am absolut nici o problema,cu ayo aceasi poveste pt ca isi vad de treaba.
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:30 am

iar ma faci sa vb neortodox:)))

eu ce morti mei ti-am facut?
Sus In jos
Anarky

Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:30 am

ZBS tinea redirecte? Smile)
9 zBs 167 17:45 23:08:05

1 ayo 3662 260:51 17:09:50
2 GuMitZa 2831 136:50 22:35:42
3 eLemenT 2645 139:01 23:31:12
4 Anarky 1237 193:10 17:16:31

Astea sunt redirecte tinute.
Ca sa nu mai vb ca m-a injurat si asta a fost motivul principal...asa ca nu ii mai lua apararea aiurea
Sus In jos
Anarky

Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:31 am

mie nimic...dar daca faci urat pe server te sanctionez.
Daca tu nu vb frumos pe server,ce pretentie sa mai am de la jucatorii simpli?
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:33 am

Anarky o sa iti fac un desen in paint , ca vad ca nu intelegi ca nu am injurat deloc de cand am revenit .Singura vb a fost aia la adresa pustoaicei si aia a fost o replica...acu iti fac desenu ca nu intelgi
Sus In jos
Anarky

Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:34 am

vad ca eu trebuie sa-ti desenez tie...conduita indecenta nu inseamna doar sa injuri pe cineva.
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:38 am

http://yfrog.com/5omaminrj

E un pamflet ma dar sper sa intelegi acu . Smile)))
Sus In jos
Anarky

Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:41 am

nu ma mai repet pt ca nu are nici un rost...
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:42 am

Anarky a scris:
vad ca eu trebuie sa-ti desenez tie...conduita indecenta nu inseamna doar sa injuri pe cineva.

pai da ma ...daca spui ca nu e vb de injurat...ce am facut?
Sus In jos
Anarky

Anarky

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:43 am

faci circ pe server cand te intalnesti cu danii si faci circ si pe forum vezi post-urile de mai sus
Sus In jos
I'm back Hash

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:44 am

=)))

nu serios Smile)

ce circ am facut ma eu cu pustiu ala???
ca sa luat de mn ca imi da ban cand a vazut ca numai am admin si i-am spus sa incerce si pe urma am "zbierat" la tine ca dc nu il mai am .scurta memorie ai.
Sus In jos
ayo

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:58 am

Incetati odata... affraid

Dupa parerea mea fiecare trebuie sa isi primeasca pedeapsa la fapta savarsita(cred ca ar fi cel mai corect)

In legatura cu adminii...lasa-i tati sa fi....nu conteaza,dak nu or fi in stare sa se mentina pe linia de plutire,exista suspend ,...remove etc:X:X:X

[avem si exemplu de admin nou..bun....pahar(isi face treaba excelent dupa parerea mea)]

Sper sa se termine odata cu toate chestiile astea,X(X(X

.:cu RESPECT:. ..::ayo::. I love you lol!

P.S:Anarky sper sa faci o treaba buna in continuare.....tineo tot asa:X:X:X
Sus In jos
ayo

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitimeSam Sept 04, 2010 6:59 am

I'm back Hash a scris:

http://yfrog.com/5omaminrj

E un pamflet ma dar sper sa intelegi acu . Smile)))
talentatuleee...Smile)))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie Magic*   Reclamatie Magic* - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Reclamatie Magic*
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» reclamatzie Magic
» Reclamatie
» Reclamatie DeLiCiouS x(
» Reclamatie admini
» Reclamatie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum