| [mami # reclamatie] GuMiTza | |
|
+4jk_tataie XtreZz pallmall InSerT.dNd 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
InSerT.dNd
| Subiect: [mami # reclamatie] GuMiTza Lun Aug 02, 2010 9:37 pm | |
| | |
|
| |
pallmall
| Subiect: Re: [mami # reclamatie] GuMiTza Mar Aug 03, 2010 9:08 pm | |
| ce reclamtie botule !? Chiar esti piticu .....dute drq si minte pe altu ...!! | |
|
| |
InSerT.dNd
| Subiect: [mami # reclamatie] GuMiTza Mar Aug 03, 2010 9:10 pm | |
| Care piticu MA? X( imi ziceti si mie care piticu? si nu inteleg dc imi DAI BAN DESTORY SLAY KICK FARA SA VA FAC NIMIC | |
|
| |
XtreZz
| Subiect: Re: [mami # reclamatie] GuMiTza Mier Aug 04, 2010 5:25 pm | |
| e o problema cu adminii pe serverul asta...in scurt timp o sa se rezolve | |
|
| |
jk_tataie
Foaie de personaj CV:
| Subiect: Re: [mami # reclamatie] GuMiTza Dum Aug 15, 2010 8:09 pm | |
| da.asa este multi admini si-au luato in cap....... mai ales gumitza.......
| |
|
| |
GuMa
| Subiect: Re: [mami # reclamatie] GuMiTza Dum Aug 15, 2010 11:17 pm | |
| dupa 100 ani postezi si tu tataie?? mi'am cerut scuze fata de el...juca acel "PiTiCu" cu wall mereu,pe server..si de fiecare data cand il banam ,intra iar si facea pe smecheru...intro zi iar intrase ,l'am banat si a intrat acest InseRt...m'am uitat putin pe el si avea acelasi stil de jok ca si PItiCU...m'am enervat si am facut greseala sa il banez,iar dupa o saptamana sau doua a intrat pe server Insert si mi'am cerut scuze......asa ca numai comenta si tu dupa 1 luna pishatule | |
|
| |
jk_tataie
Foaie de personaj CV:
| Subiect: .... Dum Aug 15, 2010 11:40 pm | |
| guma esti admin vb frumos te rog eu .... daca tu ca admin injuri si vb urat ce exemplu le dai la ceilalti....??? | |
|
| |
GuMa
| Subiect: Re: [mami # reclamatie] GuMiTza Dum Aug 15, 2010 11:54 pm | |
| ok...ce exemplu da adminul n0k1a cand ma injura ca la usa cortului pentru ca am aruncat un flash IN BAZA...???
ce exemplu da adminul Wizz cand se baga aiurea in vorba ( Cand eu ,poate, vorbeam singur) si ma ameninta ca "o sa vedem cine va tacea"....?
ce exemplu da adminul tataie cand da ban la jucatori BUNI.,pe motiv ca au cod fara nici o dovada ???? ce exemplu da ...Hai sa zicem si pe el...fostul admin HASH....care toti l'au pupat in cur si HASH a golit juma' de server... Oricum sunt in plus pe server si forum...nu'i asa ANArky ??? | |
|
| |
jk_tataie
Foaie de personaj CV:
| Subiect: ..... Lun Aug 16, 2010 12:07 am | |
| guma fi tu mai destept cu 2 sec si da tu un exemplu bun si dupa aia sa vb de ceilalti admini... da banuri aiurea la jucatori buni...?aicea era vb decat de un singur jucator adika(delicios) pe timpu cand nu mai avea admin si dadea 9hd unu dupa altu ce player bun...te respect cum joci....ai nota 10 pt faza asta....normal nu are aim:))) laso dreaq de vrajeala si acum cat o ti cu hash....un an,doi ani....gata hash a zis k sa retras si nu mai joaca cs....treaba lui,decizia lui... deci gata te rog eu | |
|
| |
GuMa
| Subiect: Re: [mami # reclamatie] GuMiTza Lun Aug 16, 2010 12:17 am | |
| ok...sa iti spun altfel...MAI INVATA CS DUPAIA SA ZICI DE DELICIOS CA ARE AIM CACATULE..cA imi faci si nervii...m'am uitat de atatea ori pe tine cand jucai cs si esti una cu pamantu'....si tocmai TU te'ai gasit sa zici de el ca are cod ???...alta problema..am vrut sa zic in mesjaul de mai sus ca eu (si nu vreau sa ma laud) nu am facut niciodata pe mami.idle.ro vreo greseala gen ban aiurea/slay aiurea/kick aiurea...(doar pt aia mai smecheri si plini de ei)/...RECUNOSC,am gresit la banul lui insert.... asa ca nu ma mai lua tu pe mn la raspundere ca dau unban si ca "cine e el sa dea unban" ...zici de mn ca m'am smecherit,(Ca admin) si ca fac ce vreau DOAR PENTRU CA i'am luat apararea lui DeLiCioS in ziua aia in care l'ai banat...si eu i'am dat unban...nu vezi ca esti singuru de pe server si forum care zice de DeliCios ca e codat??...tu nu nici nu te uiti pe el cand joaka si zici rpd ca are cod,doar ca da 10 head'uri la rand | |
|
| |
WIZz! Moderator
Mesaje : 294 Puncte : 5576 Data de inscriere : 29/06/2010 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
Foaie de personaj CV:
| Subiect: Re: [mami # reclamatie] GuMiTza Lun Aug 16, 2010 6:32 pm | |
| guma, sa te lamuresc cu o chestie : eu am vb aiurea papuse knd ti am zis sa o lasi mai moale cu suferintele la adresa mea? k ti am zis hai k vedem noi dupa aia cine vorbeste... ti am zis k prea ti ai luat arfe ! la inceput chiar ma intelegeam bine cu tn...dar sincer...d cand suferi tu la mine si imi zici sa tac :O dupa aia...t intreb : "cu mn vb ma? " si tu : "da ma, taci dracu" ! pai...prietene iti zic eu k e ultima data knd mi-ai zis asa si uite si exemplul tau ... ;* | |
|
| |
GuMa
| Subiect: Re: [mami # reclamatie] GuMiTza Lun Aug 16, 2010 7:28 pm | |
| wizz draga...daca prin "taci odata/taci dreak" intelegi suferinta la adresa ta...nush,e treaba ta...dar nu inteleg de ce te'ai bagat in vorba cu mine dupa ce am zis pe server atunci ca "sa nu va mai cacati pe voi cu texte gen "lasal ca are steam".uite cum am prins codat cu steam"...in fine ..inseamna ca te'ai simtit in ce am scris mai sus...si alta chestia m'a enervat la tine...in mintea aia a ta...daca ai mai multe postari pe forum si grad mai mare in admin,gata esti mare smecher pe aici...nu e asa wizz...prea te bagi unde nu ar trebui | |
|
| |
WIZz! Moderator
Mesaje : 294 Puncte : 5576 Data de inscriere : 29/06/2010 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti
Foaie de personaj CV:
| Subiect: Re: [mami # reclamatie] GuMiTza Lun Aug 16, 2010 10:07 pm | |
| | |
|
| |
pallmall
| Subiect: Re: [mami # reclamatie] GuMiTza Lun Aug 16, 2010 10:59 pm | |
| 1 - va dau coduri pt steam 1000 silent aim ex 2 - va certati ca pulile 3 - mai ducetiva`n plm va certati pt un codat ? 4 - :X impacati-va in plm | |
|
| |
FoX
Mesaje : 84 Puncte : 5339 Data de inscriere : 04/07/2010 Localizare : Slatina
| Subiect: Re: [mami # reclamatie] GuMiTza Mar Aug 17, 2010 2:13 am | |
| un sfat pt Insert.DnD ..frate daca ai vazut cum e treaba pe aici si lumea crede ca esti piticu mergi pe alt server .. acu din cauza ta se ia toata lumea la cearta.. sunt o gramada de servere pe care poti intra linistit cu nick-ul asta.. | |
|
| |
Eroul
| Subiect: dwdw Lun Aug 23, 2010 4:11 am | |
| Fox nu ai dreptate e player serveru e free poate venii knd vrea shi din nou topicul se transforma in cearta shi ghicitzi din cauza cui ? da atzi ghicit DELICOS care incet incet mananca serverul asta shia sta numai ptru k are bani shi totzi il poopa in cur aaaaa era sa uit Gumitza la inceput knd eu am intrat prima data p srvr erai unu dintre adminii marii alaturi de wizzz pall, hash , etc dar acm ejti una dintre scursorile de p forum shi server datorita curului p care il pupi ) da ai ghicit Curul lu' Delicios | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [mami # reclamatie] GuMiTza | |
| |
|
| |
| [mami # reclamatie] GuMiTza | |
|