| recamatie for gumitza | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
jk_tataie
Foaie de personaj CV:
| Subiect: recamatie for gumitza Dum Aug 15, 2010 8:24 pm | |
| 1.Numele dvs. :jk^tataie>
2.Numele adminului reclamat :gumitza
3.Data si ora : acum cateva zile
4.Motiv reclamatie :de cand are voie gumitza sa dea unban la cine vrea el......se face o reclamatie si se hotaraste pe forum daca se scoate banu.......
5.Dovada (Se accepta doar Print la consola) : am poze dar nu pot sa le urc pe forum k nu imi merge...probleme de windows.......deci dau poze la oricine sa le bage pe forum sau sa vada pozele......
toti avem voie sa scoatem ban?? admini au voie sa vb urat si sa injure pe sv k au imunitate?? respect for gumitza dar de la o vreme ti-ai cam luato in cap din cauza lu delicios asta........ | |
|
| |
Anarky
Mesaje : 126 Puncte : 5379 Data de inscriere : 03/07/2010 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: recamatie for gumitza Dum Aug 15, 2010 9:18 pm | |
| Gumitza,daca mai aud/vad vreo reclamatie la adresa ta ai suspend definitiv.Clar? | |
|
| |
GuMa
| Subiect: Re: recamatie for gumitza Dum Aug 15, 2010 11:05 pm | |
| BAI cacat cu ochi ziss si tataie...ESTE PRIMUL MEU UNBAN (SI CRED CA SI ULTIMUL) SI UNBANU ALA A FOST PT DELICIOS..>CARE SI TU ANARKY AI FOST DE FATA CAND L'AM SCOS SI Nu ai zis nimic atunci...I LAM SCOS pt ca a fost banat aiurea de alt admin prost care zicea ca are aim si cod fara nici o dovada asa ca taci acolo si vezi'ti de treaba ta...SI TU ANARKY...ti'am zis imediat dupa ce am dat unban lui delicios ,ti'am zis "Bai anarky vroiam id tau sa ii dai tu unban...scz ca i'am dat eu ,da' ii da aiurea ban fara motiv,cica are cod...da o poza nu ii face" ..asa ca hai salut | |
|
| |
GuMa
| Subiect: Re: recamatie for gumitza Dum Aug 15, 2010 11:12 pm | |
| ahh,imi pare rau ...m'am exprimat gresit...TU ai fost dobitocu ala de admin care l'a banat pe delicios fara nici o dovada...doar pt ca ti'a dat 2-3 headuri ,gata are cod...SI anarky,numai lua apararea la toti boschetariii...nici pe forum nu pune dovezi,poze,demo'uri...cu scuza aia de kkt ,ca nu stie (sau nu poate) sa puna poze pe forum | |
|
| |
jk_tataie
Foaie de personaj CV:
| Subiect: ..... Dum Aug 15, 2010 11:38 pm | |
| in primu rand vb frumos k nu suntem pe camp... in al 2 rand ai dat unban si pe urma a intrat anarky si ai scris repede k iai scos ban sa nu zic eu ceva... al 3 rand tu k admin reusit fami si mie poze la un codat cu aim si eu iti dau 5 mil ....eu nu am zis k are alte coduri decat aim.. al 4 rand delicios putea sa faca post pe forum k nu are avocati (gumitza) aveam pretenti la tine guma....dar mam inselat ...aparentele inseala si se mai scria pe undeva pe aici pe forum tot de tine k delicios da ban 120 min pt uni playeri din nu stiu ce motive....frate delicios stie numai permanent pt orice motiv si nu mi se pare corect......am vazut mai mult de 10 ban de la el si numai permanent de la orice motiv....
mai bn faceai ce ai zis adik out!!! hai k ai reusit sa ma plictisesti pe ziua de azi.... | |
|
| |
GuMa
| Subiect: Re: recamatie for gumitza Dum Aug 15, 2010 11:45 pm | |
| 1 la mana...vorbesc cum vreau eu ,e o tara libera,Ceausescu a murit demult 2 la mana ...tu ai zis ca are aim..eu tiam zis sa ii faci DEMO ,nu poze 3 la mana ...inainte sa intre anarky pe server...TIAM CERUT ID LUI SI AI ZIS CA NU IL STII....APOI a intrat anarky si i'am zis... Asa ca numai comenta aiurea | |
|
| |
jk_tataie
Foaie de personaj CV:
| Subiect: .... Dum Aug 15, 2010 11:53 pm | |
| bah guma asta am zis sa vb frumos adik k esti un admin si sa ai si tu putin respect de ceilalti nu de ceausescu.....si in al 2 rand nu mai vb aiurea fata de mine tu nici nu sti comanda de demo si cat dureaza demo pe sv....am anuntat owner in legatura cu demo si inca dupa 1-2 luni nu sa facut nimic in legatrura cu cele 3 sec de demo.... hai pa degeaba incerc sa vb ceva cu tine k ai numai tarate in cap!! | |
|
| |
GuMa
| Subiect: Re: recamatie for gumitza Dum Aug 15, 2010 11:57 pm | |
| | |
|
| |
jk_tataie
Foaie de personaj CV:
| Subiect: Re: recamatie for gumitza Lun Aug 16, 2010 12:11 am | |
| | |
|
| |
Anarky
Mesaje : 126 Puncte : 5379 Data de inscriere : 03/07/2010 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: recamatie for gumitza Lun Aug 16, 2010 2:18 am | |
| Guma, Daca nu stii despre ce e vorba macar taci draq din gura,vorbesti prost si nici macar cu romana nu esti prieten. Nu trebuie sa dau explicati nimanui,si daca vb frumos si imi explicai care a fost faza poate nu iti scoteam adminul. De azi inainte te-ai lins pe bot de admin. | |
|
| |
GuMa
| Subiect: Re: recamatie for gumitza Lun Aug 16, 2010 3:17 am | |
| cred ca tu nu stii despre ce e vorba bai Anarky...m'ai intrebat pe mine sau pe tataie... "Ma baietzi ce aveti? Ce s'a intamplat??" ... Nu cred...gata,ai rezolvat treaba...m'ai lasat fara admin pentru ca am dreptate...Povestea e cam asa ... A intrat Delicios pe mess si mi'a zis ca a primit ban ...eu i'am zis ca era tataie pe server si ca il acuza de cod...n'am zis nimic ,l'am lasat sa vorbeasca acolo....apoi am intrat pe server si l'am intrebat dc i'a dat ban lui Delicios..mi'a zis ca avea aim ..i'am zis lui tataie " Mah i'ai facut demo? ai vreo dovada ca are aim??" ..si el "Nuuu..ca nu merge demo,ca nush ce ...." In fine...apoi am cerut lui tataie id TAU Anarky sa ii dai unban lui delicios...nu a vrut/nu a stiut id tau..si i l'am scos eu...apoi ai intrat tu si ti'am zis asa "bai anarky vezi ca tataie i'a dat ban lu delicios ca cika are aim,dar nu i'a facut demo...si i'am scos eu ban ,sper sa nu te superi,dar am cerut id tau sa i'l scoti tu..." si apoi tataie a inceput cu reclamatii pe forum , texte gen "bai guma ai inceput si tu ca altii,te credeam mai destept" mai nush cum....sPer sa citesti Anarky ,sper ca n'am scris de pomana...Apropo,repet...ESTE PRIMUL UNBAN care il dau...o singura greseala...la alti admini care injurau pe server si dadeau ban aiurea ,ca sunt ei smecheri, te faceai ca nu vezi Anarky....oricum....apropo ,pentru ce am luat Remove?? pentru faptul ca am fost mai tare in gura si mi'am sustinut punctul de vedere in fata comentariilor lui tataie?? | |
|
| |
Anarky
| Subiect: Re: recamatie for gumitza Lun Aug 16, 2010 6:24 am | |
| Nu prietene, ai ramas fara admin pt ca m-ai repezit pe mine....si toata lumea se leaga de delicios.BAH BAIETI!!!! omul joaca cel putin 4 ore/zi deci normal ca va face sita.Am stat sa ma uit si eu la el vreo 45 de minute...nu are nici un cod.Deci lasati-o moarta cu delicios si nu va mai ofticati aiurea | |
|
| |
GuMa
| Subiect: Re: recamatie for gumitza Lun Aug 16, 2010 7:06 am | |
| bai omule...vezi ca tot tu nu stii ce vorbesti ??...eu am vorbit de pomana pana acum. Ii dadeam unban degeaba lui delicios? vorbeam si ma agitam degeaba pe forum ? pana acum am zis de delicios ca nu are cod si am incercat sa il conving pe tataie sa lase smiorcaielile cum ca deli are aim ... si nu te'a repezit nimeni dar daca tu te bagi aiurea in alte treburi si vorbesti prostii,normal ca ma supar si te "reped" ...si daca nu stii de ce "treburi" vorbesc o sa te lamuresc si cu asta... Eram tu,eu,wizz pe snow...ii fac poze lu unu CU STEAM...si imi zice ca "ti le dau imediat" ...a trecut 1 min..hai 2...hai 3 min...a iesit dp server,nu mi'a dat add la id si i'am dat ban...apoi mi'am adus aminte ce vorbeati voi(si ce mass a dat exe,cum ca sa avem grija la astia cu steam,sa nu le mai dam ban) si am zis "sa nu va mai cacati pe voi cu texte gen "lasal ca are steam" ,ca uite cum am prins codat si pe steam..." si domnu' wizz s'a suparat si mi'a zis cva(numai tin minte ce)...i'am zis sa taca si mi'a dat peste nas cu "lasa ca vedem noi cine tace la urma" ...apoi ai intervenit tu cu o vorba care ,sincer,m'a durut "bah guma tu sa taci ca si asa esti in plus" ... de'asta m'am suparat si am facut "scandal" pe forum;) | |
|
| |
Anarky
| Subiect: Re: recamatie for gumitza Lun Aug 16, 2010 8:05 am | |
| Eu ti-am zis de ce ai ramas fara admin. Restul post-ului este adresat tuturor | |
|
| |
GuMa
| Subiect: Re: recamatie for gumitza Lun Aug 16, 2010 5:33 pm | |
| pai explica'mi si mie ca nu am inteles...te'am repezit pe tine...lamureste'ma ca sunt mai greu de cap | |
|
| |
Eroul
| Subiect: del Lun Aug 23, 2010 4:04 am | |
| Poate vedetzi shi voi c face Delicios din serverul asta si cum baga cearta intre admini shi cei carel pupa in cur k Guma ,etc le este binevenit removeul | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: recamatie for gumitza | |
| |
|
| |
| recamatie for gumitza | |
|